Γιώργος Σουξές: Βάζει τέλος στις φήμες για τον Λεωνίδα Κακούρη – «Δεν θα φύγει από το Ναυάγιο…»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Σουξές: Βάζει τέλος στις φήμες για τον Λεωνίδα Κακούρη – «Δεν θα φύγει από το Ναυάγιο…»

Γιώργος Σουξές: Βάζει τέλος στις φήμες για τον Λεωνίδα Κακούρη – «Δεν θα φύγει από το Ναυάγιο…»

Όσα είπε για τη μεταξύ τους συνεργασία

Για τις φήμες που θέλουν τον Λεωνίδα Κακούρη να αποχωρεί και από τη σειρά, Το Ναυάγιο, τοποθετήθηκε ο Γιώργος Σουξές στην εκπομπή, Super Κατερίνα.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στις Άγριες Μέλισσες, με τον Γιώργο Σουξέ να μιλά για έναν άψογο επαγγελματία αλλά και ηθοποιό.

«Δεν νομίζω να φύγει ο Λεωνίδας Κακούρης από το Ναυάγιο. Αγαπάει πολύ τον ρόλο, έμαθε και τα κρητικά. Έβαλε και το δικό του ταλέντο, τα έκανε εξαιρετικά.

Τον είδα πριν από περίπου ένα μήνα στο γύρισμα. Καλά ήταν ο άνθρωπος! Με τον Λεωνίδα στις Άγριες Μέλισσες συνεργαστήκαμε άψογα.

Είναι εξαιρετικός συνεργάτης, ξαφνιάστηκα που έγινε αυτό. Κάτι τον έχει πειράξει. Έχω να πω τα καλύτερα, είναι εξαιρετικός συνάδελφος, πολύ καλός ηθοποιός, μορφωμένος άνθρωπος.

Δεν έχω να πω κάτι άσχημο για αυτόν».

Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κακούρη μέσω του δικηγόρου του

«Ακολούθως της αποχώρησής μου από την παράσταση “Βασιλιάς Λήρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία κ. Γιάννη Χουβαρδά που παρουσιάζεται στην Κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον.

Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση».

Κατ΄επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης, με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια.

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω παράσχει την πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Πέππα Δημοσθένη, ο οποίος δύναται να δρα αντί εμού και για λογαριασμό μου».

Διαβάστε επίσης

«Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό bullying»