Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω περάσει άσχημα στο σχολείο, με έχουν κλειδώσει στις τουαλέτες. Δεν τα έχω πει ποτέ»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω περάσει άσχημα στο σχολείο, με έχουν κλειδώσει στις τουαλέτες. Δεν τα έχω πει ποτέ»

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω περάσει άσχημα στο σχολείο, με έχουν κλειδώσει στις τουαλέτες. Δεν τα έχω πει ποτέ»

Ποια μεγάλη ερμηνεύτρια θα πει το τραγούδι των τίτλων του «Μαύρου ρόδου»;

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στον Άρη Καβατζίκη στο «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε ότι το τραγούδι των τίτλων του «Μαύρου ρόδου» που «υπογράφει» θα τραγουδήσει η Ελένη Βιτάλη.

«Ήταν να ρθω στο X Factor, είναι από τα πιο αδικημένα, μου αρέσει περισσότερο κι από το Voice. Δεν ήρθα γιατί είχα την εκπομπή στο Open.

Η πρώτη φορά που έκανα τηλεόραση ήταν πολύ δύσκολη, ήθελα να φύγω, δεν άντεχα το στρες. Έχω φύγει από γύρισμα, δεν άντεχα την πίεση. Δεν άντεχα να κοροϊδεύουμε τον συμμετέχοντα, δεν μου άρεσε καθόλου» είπε.

«Φτιάχτηκαν όλες οι σχέσεις μου που είχαν χαλάσει. Αλλά έχω μια λατρεία στην παλαιότερη γενιά. Κάνω έναν δίσκο με τον Μανώλη Μητσιά, πρέπει να είναι στο στούντιο στις 2, θα τον βρεις από τις 2 παρά τέταρτο.

Η νέα γενιά καθυστερεί, μπορεί να κάνει και δυο μέρες. Με εκνευρίζει πολύ» ανέφερε.

«Με τα παιδιά αντιμετωπίζουμε ό,τι αντιμετωπίζουν, και bullying και τσιγάρα και ποτά και ξενύχτια. Εγώ είμαι της γνώμης ότι πρέπει να κάθεσαι και να μιλάς στο σπίτι. Και μάλιστα όχι στο σπίτι. Όταν θέλουμε να πούμε κάτι στα παιδιά τα παίρνουμε ένα ένα και πάμε κάπου δυο μέρες. Μοιραζόμαστε παιδιά και κάνουμε διήμερα.

Αντιμετώπισα bullying  όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, δεν ήμουν κοινωνικός. Είχα τρεις φίλους που τώρα είναι μοναχοί. Δεν έπαιζα με τα άλλα αγόρια μπάλα. Ήμουν σε μια χορωδία κυρίως με κορίτσια.

Έχω περάσει άσχημα στο σχολείο, με έχουν κλειδώσει στις τουαλέτες. Δεν τα έχω πει ποτέ. Επειδή δεν έκανα ό,τι αυτοί. Στην εφηβεία πέρασα και τον θάνατο της μαμάς μου και αποτραβήχτηκα τελείως.

Ο πατέρας μου πέθανε μεγάλος. Τα τελευταία 3-4 χρόνια που ήταν καταβεβλημένος πολλές φορές απορούσα με τον Θεό, “γιατί τον έχεις σε ένα καρεκλάκι σε ένα γηροκομείο;” μέχρι να συνειδητοποιήσω το μάθημα.

Τα τελευταία χρόνια επειδή έχουμε περάσει δύσκολα με τον κορονοϊό και προσωπικά θέματα δικά μας, ένας γέροντας μου είπε ότι η θάλασσα όταν φουρτουνιάζει δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται μέσα. Όταν σταματήσει η φουρτούνα θα αφήσει τα σκουπίδια στην παραλία και εκεί πρέπει να αποφασίσεις τι θα κρατήσεις και τι θα πετάξεις».