Γιώργος Χρυσοστόμου: «Όταν μου έλεγαν “δεν σου το ‘χα”, θύμωνα γιατί…»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Όταν μου έλεγαν “δεν σου το ‘χα”, θύμωνα γιατί…»

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Όταν μου έλεγαν “δεν σου το ‘χα”, θύμωνα γιατί…»

Όσα είπε στην εκπομπή, Δύο στις 10

Στην κάμερα της εκπομπής, Δύο στις 10, παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Χρυσοστόμου και μιλά για τον ρόλο του στο θέατρο αλλά και τη σειρά, Το Ναυάγιο.

Ο ηθοποιός εξηγεί για ποιον λόγο τον θεωρούσαν σνομπ, αν ταυτίζεται με αυτόν τον όρο και τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή του.

«Είναι ένας αρνητικός ήρωας. Αν γίνω αντιπαθής μέσω αυτού; Γίνονται τέτοιες σκέψεις. Ο σκηνοθέτης μου το φρόντισε πολύ έξυπνα και τρυφερά.

Θυμάμαι μια συνάδελφό μου που με κλάματα μου είπε “Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής σου”. Κάποιοι μου λένε “δεν σου το είχα”. Στην αρχή θύμωνα γιατί δεν ήξερα πως το εννοούσαν. Αλλά εν τέλει είναι άλλες οι λέξεις που χρησιμοποιεί για να σου εκφράσει τον θαυμασμό.

Ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου που κάποιος δεν με διαλέγει για κάτι τέτοιο. Είναι πιο εύκολο να με πάρει για κάποιον για τον κακό ή τον τρελό. Στο ναυάγιο δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο, εγώ προώθησα τον εαυτό μου.

Τα πρώτα 10-15 χρόνια ήταν πολύ αγχωμένα. Ήμουν μπερδεμένο παιδί. Βγήκα, έπαιξα πρωταγωνιστής στο θέατρο, έπαιξα σε σήριαλ και μετά δεν υπήρχε δουλειά για 3-4 χρόνια. Αρκετοί συνάδελφοι δουλεύαμε σε παιδικά πάρτι, μπαρ, σερβιτόροι, τέτοια πράγματα.

Πλέον την απολαμβάνω την αναγνωρισιμότητα. Την μεταβολίζω πολύ ωραία. Παλαιότερα δεν ήξερα πως να την αντιμετωπίζω και είχα τον όρο του σνομπ. Και εγώ στη θέση τους το ίδιο θα έλεγα.

Περνώντας τα χρόνια είμαι λίγο πιο ψύχραιμος, αγαπάω λίγο παραπάνω εμένα και τους υπόλοιπους. Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Κοιτιόμουν στον καθρέπτη και έλεγα “Πώς τα έκανες έτσι Γιώργο;”. Ενώ τώρα λέω “μπράβο”, είναι μια αλλαγή.

Έχει χάσει την μπάλα του ο έρωτας. Δεν δίνω πολλή αξία η αλήθεια είναι. Ίσως θα έπρεπε. Είναι κάτι sparkling για κάποιους μήνες και μετά ξεκινά ένα βασανιστήριο».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Όταν επιλέγεις διαρκώς δουλειές που είναι ελαφριές και δεν αγγίζουν βαθιά πράγματα ο κόσμος έρχεται να διασκεδάζει»