Γιωρίκας Πηλίδης – Η δικηγόρος του καταγγέλλει: «Τον καταστρέφουν σκόπιμα για να μην αποκαλύψει τις “βρωμιές” τους»
Πρωινές εκπομπές

Γιωρίκας Πηλίδης – Η δικηγόρος του καταγγέλλει: «Τον καταστρέφουν σκόπιμα για να μην αποκαλύψει τις “βρωμιές” τους»

Γιωρίκας Πηλίδης – Η δικηγόρος του καταγγέλλει: «Τον καταστρέφουν σκόπιμα για να μην αποκαλύψει τις “βρωμιές” τους»

Όσα είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πάλης για τη διαγραφή του

Διετή αποκλεισμό πήρε ο Γιωρίκας Πηλίδης από την ομοσπονδία του καθώς ενεπλάκη τον Μάιο σε επεισόδια κατά τη διάρκεια αγώνα στο Κιλκίς.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε σχετικά ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Στέργιος Λεωνάκης και η δικηγόρος του, Ειρήνη Μαρούπα.

«Έκαναν κατάληψη του χώρου και δεν επέτρεψαν να διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα» είπε ο κ. Λεωνάκης και ανέφερε πως μαζί με εκείνον έχουν διαγραφεί άλλοι πέντε αθλητές.

«Τα επεισόδια ήταν μία δυσφήμιση για το άθλημα της πάλης» σημείωσε ο πρόεδρος.

Ο κ. Λεωνάκης δήλωσε στεναχωρημένος για το συμβάν και αποκάλυψε πως ορισμένοι αθλητές έλαβαν ελαφρύτερη ποινή καθώς έδειξαν μεταμέλεια.

Η δικηγόρος του αθλητή, Ειρήνη Μαρούπα είπε:

«Ο λόγος της τιμωρίας του Γιωρίκα ήταν ότι είπε την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στον χώρο της πάλης και χωρίς να επεκταθεί ακόμα στα σεξουαλικά σκάνδαλα.

Μετά τις αποκαλύψεις του βγαίνοντας από το Survivor για τις απειλές ξεκίνησε ένα τσουνάμι αποκαλύψεων για σεξουαλικά σκάνδαλα στον χώρο της πάλης.

Αγοράκια σπρώχνονται στη μαστροπεία.

Μετά από αποκαλύψεις για τέτοια σκάνδαλα, ξεκίνησε μία έρευνα η οποία ξαφνικά εξαφανίστηκε.

Εγώ ως δικηγόρος του κοριτσιού και του αγοριού που κατήγγειλαν την μαστροπεία ενδιαφέρομαι και ζητάω από την ολυμπιακή επιτροπή να μου πει τι γίνεται με τις καταθέσεις γι΄ αυτή την υπόθεση, ακόμα περιμένω απάντηση», συνέχισε η κ. Μαρούπα.

«Παραπέμφθηκαν 80 αθλητές για να δικαστούν και πάνω από 60 ήταν αυτοί που καταδικάστηκαν. Ο κ. Λεωνάκης τον οποίο πρώτη φορά είδαν οι αθλητές στο Κιλκίς και τους ήταν άγνωστος, δεν διοικεί αυτός την Ομοσπονδία. Και ο ίδιος μαζί με τον κ. Μπατσακίδη είπε, παραδέχθηκε ότι την Ομοσπονδία την διοικεί ο κ. Θάνος, τίποτα από αυτά δεν συνέβη.

Είναι ένα πολύ αγνό παιδί, ακέραιος χαρακτήρας και είναι ντροπή τους που τον καταστρέφουν σκόπιμα για να μην αποκαλύψει τις βρωμιές τους.

Η Ομοσπονδία έχει “συγχωρήσει” ντοπαρίσματα, συγκαλύπτει σεξουαλικά σκάνδαλα, το λέει ο αντιπρόεδρος της Ομοσπανδίας για τα σκάνδαλα που καλύπτει ο πρόεδρος κ. Θάνος με ποικίλες παρανομίες.

Υπήρχε μέλος του Δ.Σ με την σύζυγό του που απειλούσε τον Γιωρίκα, ότι θα τον καταστρέψουν και ότι θα τον αφήσουν εκτός πάλης από το πρωί εκείνης της ημέρας στο Κιλκίς και η γυναίκα του τον χαστούκισε. Έτσι έφτασε στο σημείο ο Πηλίδης να πει τις δύο βρισιές που έδειξε το βίντεο.

Κατηγορούν τον Πηλίδη ότι συνέβαλε στα επεισόδια. Γιατί δεν λένε ότι ο Γκαρντάνοφ έριξε την μπουνιά στον Ιακωβίδη και από εκεί ξεκίνησαν τα επεισόδια και ο Πηλίδης ήταν έξω από τον χώρο;» είπε.

<