Γκαγκάκη: «Άτομο από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα δεν ήθελε να με συναντήσει. Τώρα, όμως….»
Πρωινές εκπομπές

Γκαγκάκη: «Άτομο από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα δεν ήθελε να με συναντήσει. Τώρα, όμως….»

Γκαγκάκη: «Άτομο από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα δεν ήθελε να με συναντήσει. Τώρα, όμως….»

Όσα αποκάλυψε για την ενασχόλησή της με την πολιτική και την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές

Καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s Time ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητά της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη με τις αρμοδιότητες που έχει αναλάβει ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών και θέλει πάντοτε ό,τι κάνει να έχει αποτέλεσμα.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ένα περιστατικό με άτομο από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που στην αρχή ήταν προκατειλημμένο μαζί της και στη συνέχεια έχει γίνει από τους καλύτερους συνεργάτες της.

«Κάνω πολλά πράγματα. Ελπίζω ότι είναι μια περίοδος που θα ολοκληρωθεί τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου και μετά θα μπουν σε νέο ρυθμό λιγότερο φρενήρη.

Επειδή είναι μια προεκλογική περίοδος δεν μου αρέσει. Με διακόπτει από αυτά που κάνω και μου αρέσουν πάρα πολύ. Έχουν αποτέλεσμα και αλλιώς δεν θα τα έκανα.

Το βλέπεις να αλλάζει και έχω το χαρακτηριστικό του ότι θέλω να κάνω κάτι και να το βλέπω. Στους δημόσιους φορείς δεν είναι ακριβώς έτσι.

Στην αρχή το παθαίνεις το σοκ αλλά μετά εγκλιματίζεσαι. Έχω απίθανους συνεργάτες!

Όταν πήγα συνάντησα ανθρώπους με τη μεγαλύτερη δυσπιστία προς το πρόσωπό του. Οι άνθρωποι που βρίσκονται και είναι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, κάθε κάποια χρόνια εμφανίζεται ένας καινούργιος και έχει το μπαϊράκι του.

Τους δίνω και ένα δίκιο γιατί σου λέει “έρχεται αυτή που την ξέρουμε από την τηλεόραση”. Χθες ένα άτομο από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, στην αρχή δεν έβγαινε στο τηλέφωνο και δεν ήθελε να με συναντήσει. Και επέμενα και κάποια στιγμή είπα οκ, το καταλαβαίνω. Αλλά να έρθει να με γνωρίσει και αν θέλει να μην με συναντήσει ξανά.

Και τώρα είναι από τους πιο βασικούς μου συνεργάτες. Είναι από το πιο ωραίο πράγμα που μου έχει συμβεί.

Μου αρέσει πολύ. Όλοι με ξέρετε πολλά χρόνια, πόσο έχω γκρινιάξει και ότι θα φύγω και το αντικείμενο αυτό μου αρέσει πολύ, πολύ όμως!

Ο δήμαρχος είναι αυτός που μου άλλαξε τη ζωή! Έχει μεγάλη σημασία να πάμε εκείνη την ημέρα και να ψηφίσουμε» .

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η φετινή χρονιά θα είναι μια χρονιά αναγέννησης για το Open»