Γκουντάρας: Επικό τρολάρισμα στην Κατερίνα για τον Ουγγαρέζο – «Χάρηκε πολύς κόσμος!»
Πρωινές εκπομπές

Γκουντάρας: Επικό τρολάρισμα στην Κατερίνα για τον Ουγγαρέζο – «Χάρηκε πολύς κόσμος!»

Γκουντάρας: Επικό τρολάρισμα στην Κατερίνα για τον Ουγγαρέζο – «Χάρηκε πολύς κόσμος!»

Η απάντηση έκπληξη της Κατερίνας - «Μπορεί να έχω κάτι στη ζωή μου...»

Σασμός έγινε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά και τη συνάντησή τους και την κοινή φωτογραφία τους που πόσταρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο συνεργάτης της Κατερίνας την τρόλαρε με τον πιο γλυκό τρόπο στην εκπομπή με αφορμή τη φωτογραφία αφού έχει βάλει στόχο να την παντρέψει όπως έχει πει.

«Εχτές ήσουν εκεί και με χαρά βλεπω τα πράγματα να προχωρούν και τη ζωή να τακτοποιεί τους ανθρώπους, με χαρά βλέπω την πρώτη σας δημόσια εμφάνιση. Με χαρά έκανα αυτό το ποστάρισμα, με χαρά ανταποκρίθηκε ο κόσμος, πόσα σχόλια πήρα για το πόσο ταιριάζετε, να είστε μαζί. Δεν στα έστειλα γιατί ξέρω ότι οι πρώτες μέρες θέλετε να είναι λίγο πιο προσωπικές, να είστε μόνοι. Χάρηκα όμως όπως χάρηκε και πολύς κόσμος» της είπε με την Κατερίνα να δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι φίλος της και δεν βλέπει τον Ουγγαρέζο ερωτικά.

«Μίλησε και ο Ουγγαρέζος, μην τα λέω εγώ» είπε ο Γρηγόρης δίνοντας πάσα στα ραδιοφωνικά σχόλια του Ουγγαρέζου για τη συνάντηση, ο οποίος δήλωσε ότι έχει δει την Κατερίνα με τα εσώρουχα και ότι δεν του αρέσουν τα skinny κορίτσια.

«Δημήτρη μου θα σου την κάνω εγώ μπαμπάτσικη» είπε ο Γρηγόρης κουβαλώντας κατσαρόλα με φαγητό.

«Έχει γνωρίσει την οικογένειά μου, έχω γνωρίσει τη μητέρα του. Να πω κάτι πάντως, ότι μπορεί να έχω κάτι στη ζωή μου και να μην θέλω να το πω ακόμα και είναι κρίμα να το ακούει ο άνθρωπος και να νομίζει ότι γκομενίζω!» είπε με νόημα η Κατερίνα.