Γρεβενά: Η 17η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού ξεπέρασε κάθε προσδοκία
Πρωινές εκπομπές

Γρεβενά: Η 17η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Γρεβενά: Η 17η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Ελεύθερη η είσοδος για το κοινό

Η 17η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού ξεκίνησε δυναμικά στα Γρεβενά ξεπερνώντας κάθε προσδοκία σχετικά με τον κόσμο που θα παρευρεθεί.

Το κορυφαίο γεγονός μανιταροφιλίας και μανιταρογνωσίας στη χώρα αλλά και την μεγαλύτερη γιορτή μανιταριού που οργανώνεται από μανιταροφιλικό σύλλογο στον πλανήτη, εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους.

Ο σπουδαίος αυτός θεσμός, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, περιλαμβάνει από τις 17 έως και τις 20 Αυγούστου, εκπαιδευτικά σεμινάρια, νοστιμότατα μαγειρέματα, ευφάνταστη ξυλογλυπτική, θεματικές εκθέσεις, υπαίθριες δράσεις και μουσικές συναυλίες, έχοντας πάντα ως κεντρικό άξονα το ξακουστό Γρεβενιώτικο Μανιτάρι.

το Πάρκο των Μανιταριών, μετά και τη ριζική ανάπλασή του στην οποία προχώρησε ο Δήμος Γρεβενών, όπως νέα τοιχία και πλακοστρώσεις, ανανέωση πρασίνου, χώρος παιχνιδιού, σύγχρονα φωτιστικά σώματα τύπου LED και υπαίθρια όργανα γυμναστικής, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τοπόσημα της πόλης των Γρεβενών για αθλητισμό και αναψυχή ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η Δημοτική Αρχή θα δημιουργήσει σε σημείο του Πάρκου, παιδική χαρά ΑμεΑ μέσω του ΕΣΠΑ.

Διαβάστε επίσης

Τέμπη: Στις 25 Αυγούστου ξεκινά η λειτουργία της τηλεδιοίκησης στο σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας