Γρηγόρης Γκουντάρας για ΣΚΑΪ: «Είδα πράγματα που είπα “δεν μπορεί να συμβαίνουν”»
Πρωινές εκπομπές

Γρηγόρης Γκουντάρας για ΣΚΑΪ: «Είδα πράγματα που είπα “δεν μπορεί να συμβαίνουν”»

Γρηγόρης Γκουντάρας για ΣΚΑΪ: «Είδα πράγματα που είπα “δεν μπορεί να συμβαίνουν”»

Εκεί πήρε το μεγαλύτερο τηλεοπτικό του μάθημα

Για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου και τις εντάσεις που υπάρχουν στην εκπομπή σχεδόν καθημερινά, μίλησε μεταξύ ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από τον ΣΚΑΪ, το οποίο ήταν, όπως είπε, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό μάθημα που έχει πάρει.

Ο δημοσιογράφος βρέθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου (10/2), μαζί με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα και μίλησαν και για τη μεταξύ τους σχέση, αλλά και για την πορεία τους ςστην τηλεόραση.

«Η Κατερίνα είναι βαθιά καλό παιδί…»

«Δεν μπορείς πάντα να είσαι ζεν στην εκπομπή, είσαι όσο αντέχεις. Έχουμε αυτό το… χάρισμα, δεν το ‘χουν όλες οι εκπομπές. Ανά πάσα στιγμή ανάβει μία φλόγα, κάτι πυροδοτείται και γίνεται μία ένταση», τόνισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την κατάσταση στη «Super Κατερίνα».

«Αυτό που βλέπεται είναι αυθεντικότατο και το καταλαβαίνει ο κόσμος. Όσο εύκολα δημιουργείται μια ένταση, τόσο εύκολα τελειώνει όμως. Γίνεται η μανούρα του αιώνα, πας break, λες “πάμε για φαγητό” και τελειώνει όλο», εξήγησε.

«Εγώ βασικά δεν θέλω να στεναχωριέται η Κατερίνα. Ακόμα κι όταν είχα φύγει από την εκπομπή, με ένοιαζε η Κατερίνα, της έστελνα μηνύματα. Με νοιάζει, γιατί είναι βαθιά καλό παιδί», είπε για την παρουσιάστρια.

«Στον ΣΚΑΪ είδα πράγματα που έλεγα…»

«Το μεγαλύτερο μάθημα τηλεοπτικά το πήρα στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ. Εκεί είδα πράγματα που – τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά – είπα: δεν μπορεί να συμβαίνουν. Δεν είναι για να τα πούμε στον αέρα, αφορούν στη δουλειά», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και πρόσθεσε:

«Αφορούν στη δουλειά αλλά δεν τη βοηθούν. Γίνονταν κι εγώ τα μάθαινα εκ των υστέρων, έλεγα: μου κάνετε πλάκα; Κοιταζόμασταν με τη Ναταλί και λέγαμε: respect στους παρουσιαστές, αν γίνεται έτσι και αντέχουν και την παλεύουν. Και τους τα είπα ότι αυτά δεν γίνονται πουθενά, ήμουν πολύ τίμιος».

Διαβάστε ακόμα

Δημήτρης Παπανώτας: «Θα με ειρωνευτεί εμένα ο Γκουντάρας; Στην “Τατιάνα, τατιανιές”; Αλλού αυτά!»