Γρηγόρης Μελάς: «H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει πρόβλημα να δουλέψει. Ο Νίκος Μουτσινάς κούρασε»
Πρωινές εκπομπές

Γρηγόρης Μελάς: «H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει πρόβλημα να δουλέψει. Ο Νίκος Μουτσινάς κούρασε»

Γρηγόρης Μελάς: «H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει πρόβλημα να δουλέψει. Ο Νίκος Μουτσινάς κούρασε»

Οι μετακινήσεις, οι αποχωρήσεις και οι αλλαγές τη νέα σεζόν στην τηλεόραση

Τηλεοπτική συζήτηση έπιασε η Αφροδίτη Γραμμέλη με την Ντέπυ Γκολεμά και τον Γρηγόρη Μελά, στο «Mega Καλημέρα»!

Η τηλεκριτικός και ο τηλεοπτικός ρεπόρτερ μίλησαν για τις φετινές μεταγραφές και μετακινήσεις, αλλά και τις αποχωρήσεις.

Ο Γρηγόρης Μελάς δήλωσε πως δύο είναι οι δυνατές μετάγραφες για τη φετινή χρονιά, εκείνες του Χρήστου Φερεντίνου και του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ.

«Mου αρέσει να δίνονται ευκαιρίες, να ανοίγονται θέσεις εργασίας, είναι και πιο έντονος ο ανταγωνισμός με την καλή έννοια. H μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Star δεν μου έκανε κάποια εντύπωση. H Ηλιάνα τα τελευταία χρόνια έχει παλέψει σε διαφορετικά είδη, όχι με επιτυχία. H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει πρόβλημα να δουλέψει. Αυτό μου βγάζει. Μπορεί το κορίτσι να δουλεύει 17 ώρες την ημέρα. Αυτό που μου βγάζει τηλεοπτικά είναι ότι δεν δουλεύει στον σωστό δρόμο. Η Βίκυ Καγιά χρειάζεται μια μικρή ανάσα για την επόμενη σεζόν», τόνισε ο δημοσιογράφος.

Η Ντέπυ Γκολεμά τόνισε ότι τόσο η Βίκυ Καγιά και όσο και ο Νίκος Μουτσινάς μπορούν να φρεσκάρουν το μυαλό τους με νέες ιδέες, και να… ηρεμήσουν και εκείνοι λίγο.

Ο Γρηγόρης Μελάς ανέφερε ότι «ο Νίκος Μουτσινάς έκανε για χρόνια το ίδιο πράγμα, αλλά κούρασε, κούρασε και τον ίδιο. Έκανε πολύ καλά, να ξεκουραστεί και ο τηλεθεατής λίγο. Αντίστοιχα το κενό αυτό θα το καλύψει η Κατερίνα Ζαρίφη με παρόμοια εκπομπή. Θα δούμε πώς θα είναι. Ο κόσμος έχει ανάγκη από γέλιο».

Στη συνέχεια, μίλησε και για το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

« Tο προφίλ του σταθμού ΣΚΑΪ είναι πιο ενημερωτικό. Μπαίνοντας η Φαίη σε μία πολύ ανταγωνιστική ζώνη, η υποχώρησή της προς τις 12 η ώρα μου δείχνει ότι είδαν το δέντρο και όχι το δάσος, δηλαδή να φτιαξουν το περιεχόμενο της εκπομπής».

Για τη μυθοπλασία: «Φέτος υπάρχουν 29 σειρές χωρίς τα συνδρομητικά. Έχει γίνει μια “έκρηξη” μυθοπλασίας. Στα ριάλιτι εξαντλήθηκαν οι celebrities», ενώ για την Αλεξάνδρα Δουβαρά, η οποία όταν στα «καλά νέα» από το μέτωπο της φωτιάς είπε δεν υπήρχαν ανθρώπινες απώλειες, τόνισε: «Πέρα από αυτούς τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δάσος της Δαδιάς», είπε πως «τα λάθη είναι ανθρώπινα και σίγουρα ήταν αστοχία».

«Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος, όπως και στη συγγνώμη. Εύχομαι να μην “πέσουν κορμιά” φέτος, “κορμιά αξιοπρέπειας”. Ας μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα».

Η Ντέπυ Γκολεμά σχολιάζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν, λέγοντας «η τηλεόραση ας μας δώσει περισσότερες ανάσες και ωραία πράγματα».