«Η Αλίκη μου έσφιξε το χέρι και μου είπε “ψιψίνα, γιατί να πεθάνω;”»
Πρωινές εκπομπές

«Η Αλίκη μου έσφιξε το χέρι και μου είπε “ψιψίνα, γιατί να πεθάνω;”»

«Η Αλίκη μου έσφιξε το χέρι και μου είπε “ψιψίνα, γιατί να πεθάνω;”»

Συγκινεί η Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Αναδρομή στο παρελθόν, στις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε, στον θάνατο της μητέρας της, αλλά και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Το 1968 ήταν έτος “Στυλιανοπούλου”, έπαιξα 80 ταινίες. Δεν ζήλεψα κάποιον ρόλο. Όταν έβλεπα στο σενάριο ότι θα κάνω την υπηρέτρια πήδαγα από την χαρά μου», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Μου έδιναν να κάνω ρόλους σεξουαλικούς και τους έλεγα, ο πατέρας μου με προόριζε για δικηγόρο. Δεν έβγαλα χρήματα. Όταν βγήκαν τα κασέ δεν ήμουν πρωταγωνίστρια. Την εποχή που μεσουρανούσαμε δεν είχα ούτε φορέματα», συμπλήρωσε.

Για τον θάνατο της μητέρας της που της στοίχισε, αλλά και για την γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δήλωσε: «Έβαφα μωβ το χολ, πένθιμο, όταν έχασα την μητέρα μου. Με πήραν να δουλέψω στο “Ρεξ” κι εκεί γνώρισα την Αλίκη. Ήμουν μέχρι την τελευταία στιγμή με την Αλίκη. Μου έσφιξε το χέρι και μου είπε “ψιψίνα, γιατί να πεθάνω;”».

«Στην προσωπική μου ζωή δεν είχα μυαλό, οι επιλογές μου δεν ήταν καλές. Ο γάμος μου διήρκησε μια ημέρα. Νομίζω δεν τον έχω ξεπεράσει», αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός, για τον γάμο της που διήρκησε μόνο μία ημέρα.

«Κάναμε ένα γύρισμα στην ταινία «ταξιτζού» και μας έφυγε το αυτοκίνητο και έπεσε στη θάλασσα. Με έπιασαν οι βατραχάνθρωποι, αλλά έσπασα το πόδι μου», πρόσθεσε σχετικά με τα γυρίσματα ταινίας.

«Λίγο σταρ είμαι, μεγάλη δεν μπορώ να το πω», κατέληξε στις δηλώσεις της η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.