«Η Άννα Βίσση αγαπάει τη ζωή, δεν μπορεί να… καθίσει στα αυγά της»
Πρωινές εκπομπές

«Η Άννα Βίσση αγαπάει τη ζωή, δεν μπορεί να… καθίσει στα αυγά της»

«Η Άννα Βίσση αγαπάει τη ζωή, δεν μπορεί να… καθίσει στα αυγά της»

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε για την «απόλυτη» Ελληνίδα σταρ!

Για τη ζωή της, την ηλικία της, τη σχέση της με τον χρόνο και τον Νίκο Καρβέλα, μίλησε η Άννα Βίσση στο OlaFaq και στο Breakfast@ Star την αποθέωσαν!

«Δεν μπορώ να απαντήσω στο πόσο χρονών αισθάνομαι. Δεν νιώθω ότι είμαι μεγάλη, πάντως, γιατί το 66 χρονών θεωρείται μία μεγάλη γυναίκα. Θα μπορούσα, λοιπόν, να είμαι μία ηλικιωμένη κυρία και να παίζω με τις φίλες μου bridge (μπριτζ)… Το γεγονός ότι είμαι η Άννα Βίσση και τραγουδάω 50 χρόνια, αυτό σημαίνει ότι όλη μου η ζωή ήταν ένα rockabilly, μία διαδρομή με τα πάνω της και τα κάτω της, με τα έτσι της και τ’ αλλιώς της», δηλώνει η σπουδαία ερμηνεύτρια.

«Όλη αυτή η περιπέτεια δεν συνάδει την ηλικία μου. Τώρα είπα 50 χρόνια, είναι πολλά τα 50 χρόνια. Θα μπορούσα να είμαι κουρασμένη, αφυδατωμένη, τελματωμένη, αλλά δεν είμαι. Αντιθέτως, έχει ανοίξει πολύ η όρεξή μου… και για φαΐ, επίσης. Και δεν είναι ότι φοβάμαι μη χάσω αυτό που έχω… Ίσα ίσα, θέλω να ανατρέψω αυτό που έχω και να βρω κάτι ακόμα που υπάρχει πίσω από την κουρτίνα», εξομολογείται η Άννα Βίσση.

«Δεν μου αρέσει που μεγαλώνω αλλά δεν έχω πρόβλημα. I look good for my age, με φροντίζω. Θυμάμαι ότι μου είχε πει η κόρη μου να μην ξαναπώ αυτή τη φράση, το «είμαι καλή για την ηλικία μου», πιστεύει ότι είναι μίζερη. Οπότε θα πω ότι «I look good», σκέτο», παραδέχεται.

«Δεν μπορεί να καθίσει στα αυγά της»

Στην εκπομπή Breakfast@Star σχολίασαν τη συνέντευξη της Άννας Βίσση.

«Σεβασμό κι αγάπη ως άνθρωπος μου βγάζει η Άννα Βίσση, αλλά μου βγάζει και ειλικρίνεια και μου αρέσει αυτό. Σου λεει και την ηλικία της ξεκάθαρα και σου λέει και πώς έχει διαφοροποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια, πως θα μπορούσε να είναι και δεν είναι, το έχει κερδίσει», σχολίασε αρχικά στο Breakfast@Star ο Ετεοκλής Παύλου.

«Αγαπάει τη ζωή, θέλει να δημιουργεί συνέχεια, δεν μπορεί να κάτσει στα αυγά της», τόνισε η Ελένη Χατζίδου. 

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Χατζίδου: «Είδα τον άνθρωπο που έγραφε ανακρίβειες για εμένα και μου είπε…»