«Η Άντζελα Δημητρίου παρουσιάζει την κόρη και τον γαμπρό της ως δύο κηφήνες που…»
Πρωινές εκπομπές

«Η Άντζελα Δημητρίου παρουσιάζει την κόρη και τον γαμπρό της ως δύο κηφήνες που…»

«Η Άντζελα Δημητρίου παρουσιάζει την κόρη και τον γαμπρό της ως δύο κηφήνες που…»

Τόσο η παρουσιάστρια του Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή, όσο και η Ελεονώρα Μελέτη, σχολίασαν τη συνέντευξη της «Λαίδης» για τη ρήξη με την κόρη της και τον γαμπρό της

Συνέντευξη «χείμαρρο» έδωσε η Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα και τον Νίκο Γεωργιάδη, στην οποία εξήγησε τους λόγους που δεν έχει πλέον καμία επαφή με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση.

Αποσπάσματα της συνέντευξης προβλήθηκαν στο Happy Day,  με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει θέση και να αποκαλύπτει ότι η εκπομπή της ήρθε σε επικοινωνία με την πλευρά του ζευγαριού, οι οποίοι ωστόσο ξεκαθάρισαν ότι θα απαντήσουν μέσω του δικηγόρου τους.

«Θέλω να πω ότι το περιεχόμενο της συνέντευξης είναι πάρα πολύ σοβαρό, γιατί ουσιαστικά η Άντζελα Δημητρίου με τα παραδείγματα που δίνει, παρουσιάζει την κόρη και τον γαμπρό της ως δύο κηφήνες που εκμεταλλεύονταν την περιουσία της χωρίς να την αγαπούν και να έχουν διάθεση να δουλέψουν. Και μάλιστα με κακοποιητική συμπεριφορά και διάθεση.

Για να είμαστε δίκαιοι να αναφέρω πως μιλήσαμε με την πλευρά του γαμπρού, γιατί πια είναι δυο στρατόπεδα. Η πλευρά του Φώτη μας είπε πως ξέρουν τη συνέντευξη, αλλά προτιμά να απαντήσουν μέσω της δικηγόρου. Από την άλλη, δεν έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε τη δικηγόρο σε αυτή τη φάση. Μιλάμε για πολύ σοβαρές καταγγελίες. Αυτό που ακούστηκε ήταν αρκετά σκληρό» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Έπρεπε να κλείσει η κάνουλα»

Τη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου σχολίασε και η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της στο Mega Καλημέρα.

«Η μάνα τα κάνει όλα ανιδιοτελώς, δεν περιμένει να ακούσει ούτε ευχαριστώ, ούτε να αναγνωριστούν οι κόποι της. Ό,τι κάνεις το κάνεις, επειδή έτσι το νιώθεις. Εδώ όμως ξέρεις τι θα χρειαζόταν; Θα χρειαζόταν η Άντζελα Δημητρίου, όταν η κόρη της τελείωσε το σχολείο, να της έλεγε: παιδί μου, κοίταξε τώρα, πρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου.

Όταν της είπε η κόρη της «σιγά μην πάω να δουλέψω, είμαι η κόρη της Άντζελας Δημητρίου», εκεί δεν έπρεπε να κλείσει η κάνουλα; Εκεί μπορεί και πρέπει ένας γονιός να κλείσει την κάνουλα, το παιδί του θα βοηθήσει, δεν θα του κάνει κακό» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

Από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη, τόνισε: «Εγώ σαν μάνα νιώθω ότι με αυτή τη συνέντευξη η Άντζελα επί της ουσίας θέλει να προστατεύσει το ίδιο της το παιδί, δεν της ρίχνει πολλές ευθύνες. Την αφήνει να καταλάβει γιατί έγινε αυτό. Η Άντζελα έχει τρίψει το πρόσωπό της στο πάτωμα δουλεύοντας για να μεγαλώσει την Όλγα, κάποια στιγμή όμως τράβηξε μία κόκκινη γραμμή. Εγώ νιώθω ότι προστατεύει το παιδί της».

Για να καταλήξει η Ελεονώρα Μελέτη: «Πονάει όλους τους γονείς. Πονάει τον άνθρωπο, δεν πονάει τον καλλιτέχνη. Οποιοσδήποτε γονέας όταν βλέπει αυτή την απαξιωτική και απαξιωτική συμπεριφορά από το παιδί του, θα πονέσει. Δεν χρειάζεται να είσαι καν γονέας για να το καταλάβεις. Εγώ είμαι της άποψης ότι με την αγάπη, την επικοινωνία και τον διάλογο, ξεπερνιούνται όλα τα εμπόδια».

Διαβάστε ακόμα

Άντζελα Δημητρίου: «Σπάει» τη σιωπή της για την κόρη και τον γαμπρό της – «Μου στέρησαν μέχρι και το νερό»