«Η Φαίη Σκορδά θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ ή… ;»
Πρωινές εκπομπές

«Η Φαίη Σκορδά θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ ή… ;»

«Η Φαίη Σκορδά θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ ή… ;»

Άνοιξε... συζητήσεις ο Γιάννης Πουλόπουλος με το ερώτημα που έθεσε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes»!

Για τα τηλεοπτικά νέα της σεζόν που έρχεται ρωτήθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο «Καλοκαίρι #Yes», όπου φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής, με τον δημοσιογράφος να κάνει μια ρητορική ερώτηση στη Μαριάντα Πιερίδη και την παρέα της, η οποία άφησε ερωτηματικά.

Ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου στη «Super Κατερίνα», έθεσε το εξής ερώτημα που αφορά στη Φαίη Σκορδά.

«Η Φαίη Σκορδά θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ ή μπορεί την τελευταία στιγμή να αλλάξει γνώμη; Ερωτήσεις εγώ κάνω», είπε ο δημοσιογράφος, με τον Φοίβο Παπαδάκη να απαντά: «Δεν έχει υπογράψει ακόμα από όσο ξέρουμε».

«Του χρόνου, η σεζόν που ξεκινάει θα είναι πολύ δύσκολη με πάρα πολλές εκπλήξεις και ανατροπές της τελευταίας στιγμής. Νομίζω ότι θα δούμε πράγματα μέσα στον Αύγουστο που δεν θα τα περιμένουμε. Ξέρω παρουσιαστές που έχουν υπογράψει κάτι ρήτρες περίεργες για την τηλεθέαση και δεν ξέρω κατά πόσο θα μακροημερεύσουν. Υπάρχουν παρουσιάστριες που έχουν ρήτρα τηλεθέασης. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν πιάσουν τα νούμερα και τον στόχο του καναλιού πιθανότατα να δούμε εκπομπές να κόβονται κατά τα Χριστούγεννα», συμπλήρωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

 Διαβάστε ακόμα

Αποχωρεί από τους «Αταίριαστους»