Η γη της ελιάς – Τσαρούχας: «Ο Στάθης θα διώξει την Αριάδνη από το σπίτι αλλά θα τη δεχτεί πίσω»
Πρωινές εκπομπές

Η γη της ελιάς – Τσαρούχας: «Ο Στάθης θα διώξει την Αριάδνη από το σπίτι αλλά θα τη δεχτεί πίσω»

Η γη της ελιάς – Τσαρούχας: «Ο Στάθης θα διώξει την Αριάδνη από το σπίτι αλλά θα τη δεχτεί πίσω»

Όσα είπε για την προσωπική του ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, βρέθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας και μίλησε για τις συνταρακτικές εξελίξεις που έρχονται στη σειρά, Η γη της ελιάς.

Ο ηθοποιός μιλά για τον Στάθη, τι θα συμβεί στη ζωή του αλλά και πώς θα αντιδράσει όταν αποκαλύψει ότι  η Αριάδνη έχει κρυφή σχέση με τον Χρήστο.

Να υπενθυμίσουμε, ότι τα νέα επεισόδια επιστρέφουν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 21:00 το βράδυ.

«Γίνεται της κακομοίρας στα social media με το κούρεμα. Το πιο αστείο είναι ότι βγήκαμε με τον γιο μου Αχιλλέα να φάμε και ήταν στον δρόμο “γεια σου ρε Στάθη” και μου λέει “τι θα γίνει με σένα”. Με ενοχλεί να με λένε Στάθη, δεν είμαι ο Στάθης.

Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα, εγώ ήθελα να κάνω τον ρόλο του Πότη αλλά με διάλεξαν για τον Στάθη. Ο Πότης είναι ένας ρόλος που είναι πολύ φαρδύς, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις.

Είναι ένας χαρακτήρας που κάποιος μπορεί να ανοίγει την τηλεόραση κάθε βράδυ για να δει τις δύο σκηνές του. Όταν είδα το πρώτο στήσιμο της σειράς ήξερα ότι αυτό το ζευγάρι (σ.σ. Στάθης και Ιουλία) θα τραβήξει το πολύ βαρύ τρένο, γιατί είναι ένα ζευγάρι που έχει αναφορά σε όλη την κοινωνία.

Όλοι έχουν μια παρόμοια ιστορία, κάτι που μοιάζει, κάτι που θα ήθελαν να είναι έτσι, κάτι που δεν έγινε κλπ. Εκεί η Βάνα έχει βάλει όλη της μαστοριά και τη δαιμονικότητα, τους χωρίζει, τους φέρνει κοντά, εκεί που πάει να διαλύσει το πράγμα τώρα σου φέρνει μια κόρη, εκεί που κάτι γίνεται με την κόρη έρχεται ένα μωρό, το χάος.

Η Ιουλία θα φύγει, θα πάει στην Αθήνα, θα την πάει ο Στάθης για να είναι σε ένα πιο ασφαλές και ήσυχο περιβάλλον, θα έχει μια γυναίκα και θα ζήσει μαζί της και θα κάτσει και αυτός κάποιες μέρες μαζί της.

Θα επιστρέψει στη Μάνη για να αντιμετωπίσει το ζήτημα της Αριάδνης με τον Χρήστο. Στα πρώτα επεισόδια αυτής της ιστορίας τον είδαμε λίγο μπουνταλά, ότι δεν καταλαβαίνει τι γίνεται.

Εγώ ως Πασχάλης είχα τις ενστάσεις μου ότι πώς γίνεται να μην καταλαβαίνει αφού το βλέπει μπροστά του. Από ένα σημείο και ύστερα αρχίζει να το ψυλλιάζεται, συμβαίνουν πράγματα, θα βρει τα κλειδιά του Χρήστου στο σπίτι του.

Θα την πιάσει την Αριάδνη και θα της πει “θα σου πω ένα όνομα και πες μου ναι ή όχι” και εκείνη το αρνείται. Αυτός την βρίσκει την άκρη, είναι ο μόνος λόγος που έρχεται σε αντιπαράθεση με την Ιουλία, η Ιουλία πιστεύει ότι δε με αφορά αυτό. Κάποια στιγμή, τους τσακώνει ο Στάθης και λέει στον έναν ότι “με εσένα δεν έχω να πω τίποτα” και στην άλλη ότι “θα τα πούμε σπίτι”.

Της λέει ότι εδώ πέρα υπάρχουν κάποιοι κανόνες που οφείλουμε να τηρούμε και του λέει αυτή “καταλαβαίνω ότι σε προσέβαλα, σε πλήγωσα, θα φύγω”. Της λέει “καλά θα κάνεις, άσε μου το κλειδί και φύγε” αλλά θα τη δεχτεί πίσω».

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μιλά για τα κοινά που έχει με τον ρόλο του.

«Έχει πολλές φορές που ξεφόρτωσα την ψυχή μου στο σετ και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό. Συμβαίνουν και άλλα πράγματα στον Στάθη με τη δουλειά, καλό. Η σχέση με την Ιουλία εξομαλύνεται».

Για την προσωπική του ζωή σημειώνει: «Είμαι χαρούμενος πολύ, είμαι πιο πλήρης. Είμαι πολύ τρυφερός και συναισθηματικός άνθρωπος. Δε με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, έχω μάθει όταν κάνω καλά τη δουλειά μου αυτό ενδιαφέρει τον κόσμο, το τι κάνει ο κόσμος εμένα δε με ενδιαφέρει».

Διαβάστε επίσης

Η γη της ελιάς – Ιορδανίδης: «Θα δούμε τον Μάνο όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, γιατί….»