Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Στα παρασκήνια της νέας κωμωδίας του Alpha – Τι αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές;
Σειρές

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Στα παρασκήνια της νέας κωμωδίας του Alpha – Τι αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές;

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Στα παρασκήνια της νέας κωμωδίας του Alpha – Τι αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές;

Όλα όσα είπαν στη Super Κατερίνα!

Ύστερα από 23 χρόνια μετά την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο», έρχεται «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» μια σάτιρα, φόρος τιμής στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την κωμική ματιά του δίδυμου των επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα!

Η σπαρακτική κωμωδία που έρχεται στον Alpha τη νέα σεζόν, αναμένεται να χαρίσει γέλιο και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε στα γυρίσματα και μίλησε με τους πρωταγωνιστές!

«Γέλασα πάρα πολύ όταν διάβασα το κείμενο, φανταστείτε όταν θα είναι μονταρισμένο και έτοιμο. Πολύ ακριβή παραγωγή, παρα πολλοί χώροι, τελευταίας τεχνολογίας πράγματα. Θα δούμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση. Εγώ θα είμαι ο βαρώνος Σεβαστός, ο πολύ πλούσιος που μηχανοραφεί, κάνει τα πάντα, δεν θα σκεφτεί ανθρώπινη ζωή, έχει σχεδόν την Τζάιαντ», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Λουδάρος.

«Είμαι η αδελφή Τζαβάρα, που είμαι η κολλητή της ηγουμένης, λίγο αγαθή, αλλά την κατάλληλη στιγμή βρίσκω τη λύση πάντα», τόνισε η Άννα Κουρή!

«Εγώ είμαι η αδερφή Κατσιμίχα και μας έχετε πιάσει λίγο προς το τέλος. Νομίζω ότι μέσα σε αυτό το κουαρτέτο των μοναχών είμαι η πιο χαριτωμένη, γλυκιά και αθώα, βέβαια δεν ξέρουμε αν ειναι ακριβώς αυτό που δείχνει», η Ίρις Πανταζάρα.

Η Δήμητρα Στογιάννη, αποκάλυψε: «Είμαι η τραγουδίστρια, αλλά πίσω από αυτήν κρύβεται μια κρυφή, μυστική αστυνομικός, πράκτορας».

Ο Ιωάννης Απέργης, τόνισε: «Έχω χάσει το μέτρημα με τους ρόλους που κάνω. Κάνω πολλές γυναίκες. Είναι δύο αδέρφια οι οποίοι μεταμφιέζονται συνέχεια, ο ένας για να κρυφτεί από τη βεντέτα και ο άλλος για χάρη της αγάπης και του έρωτα, μεταμφιέζεται γυναίκα για να πάει να βρει την αγάπη του».

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Ρέππας είπε: «Έχουμε πάρα πολλές διαφωνίες, αλλά φροντίζουμε να μη τις λύνουμε μπροστά σε κόσμο. Στο γύρισμα όλοι νομίζουν ότι ο Θανάσης κι εγώ δεν έχουμε καμία διαφωνία, δεν είναι καθόλου έτσι. Ελπίζω ότι θα αναγνωρίσουν τα θέματα που τους τράβηξαν στις μεγάλες επιτυχίες της τηλεόρασης και αυτό θα τους κάνει να γελάσουν».

Διαβάστε ακόμα

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έρχεται και αυτό είναι το πρώτο και ξεκαρδιστικό promo βίντεο