Η παραλία – Νινιός: «Το βούλωσα. Τον άφησα να κάνει ό,τι θέλει ο Δημητρός»
Πρωινές εκπομπές

Η παραλία – Νινιός: «Το βούλωσα. Τον άφησα να κάνει ό,τι θέλει ο Δημητρός»

Η παραλία – Νινιός: «Το βούλωσα. Τον άφησα να κάνει ό,τι θέλει ο Δημητρός»

Ο Γιώργος Νινιός μιλά για τον ρόλο που έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στην κάμερα της εκπομπής, Δύο στις 10, μίλησε ο Γιώργος Νινιός και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια τη φετινή σεζόν.

Τον απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από τη σειρά, Η Παραλία, όπου υποδύεται τον Δημητρό, με τους τηλεθεατές να μιλούν για οσκαρικό ρόλο.

Πώς σχολιάζει ο ίδιος τον Δημητρό;

«Οι προβολές ξεκίνησαν σε μια στιγμή που έγιναν άσχημα πράγματα στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή πιάνω τον εαυτό μου να έχω αγωνία και λέω “τι άλλοι που πνίγηκαν τι έχουν;” και γειώθηκα. Ένιωσα ότι δεν έχω δικαίωμα να κάνω χαρά όταν οι άλλοι τραβάνε κουπί στην κυριολεξία.

Εκ των υστέρων υπήρξε μια ικανοποίηση αφού οι άνθρωποι που θα κάναμε αυτή τη δουλειά είμαι ικανοποιημένοι.

Ήθελα να έχω πολύ αυτή την εμφάνιση και με βοήθησε πολύ. Είναι ένας ρόλος που έχει ισορροπίες και είναι λεπτή η γραμμή που μπορεί να τον κάνεις γραφικό ή που θα τον κοροϊδεύεις.

Δεν ήξερα να βασιστώ στα εξωτερικά θέματα για να δείξω τι είναι αυτός ο άνθρωπος. Ήθελα το πολύ μέσα του, κουβεντιάσαμε, άρχισα και του έλεγα διάφορα μέχρι που μου είπε “δεν ξέρεις τι σου γίνεται” και το βούλωσα. Τον άφησα να κάνει ό,τι θέλει ο Δημητρός και έκανα στην άκρη.

Είναι σαν ένα κουτάβι. Κουβαλάει αγάπη και είναι έξυπνος».

«Κάνω μια δουλειά που μου αρέσει πολύ. Το ότι μπορούμε να κάνουμε μια δουλειά που ζούμε από αυτή και μας αρέσει είναι εύκολο. Το να κάνεις δουλειά που δεν σου αρέσει και πρέπει να ζήσεις. Οπότε τι παράπονο να κάνεις; Το δύσκολο είναι οι συμπεριφορές, δεν τα καταφέρνω και ζορίζομαι πολύ σε αυτό.

Δεν φοβήθηκα καθόλου όταν μου έγινε η πρόταση. Μου άρεσε να κάνω υπερβολές και να ξέρω ότι αυτός που δουλεύω μαζί του μπορεί να με μαζέψει.

Αυτό ήταν μια ευκαιρία να κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει».

Διαβάστε επίσης

Η παραλία – Twitter: «Ο Νινιός πρέπει να διδάσκεται!»