Η συγκλονιστική ιστορία της 30χρονης που αναγκάστηκε και πήδηξε από το παράθυρο
Πρωινές εκπομπές

Η συγκλονιστική ιστορία της 30χρονης που αναγκάστηκε και πήδηξε από το παράθυρο

Η συγκλονιστική ιστορία της 30χρονης που αναγκάστηκε και πήδηξε από το παράθυρο

Μια γυναίκα μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για την φρίκη που βίωνε για επτά ολόκληρα χρόνια από τον σύντροφό της

Μια 30χρονη γυναίκα μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για τη φρίκη που βίωνε για επτά ολόκληρα χρόνια κακοποίησης από τον σύντροφό της και για να ξεφύγει αναγκάστηκε να πηδήξει από το παράθυρο.

Το ξεκίνημα και η εξέλιξη της συμβίωσης τους

«Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν στο λύκειο και κράτησε περίπου επτά χρόνια. Είχα μια σχέση και αυτός ήταν δυο χρόνια μεγαλύτερος μου. Όταν τελείωσα το λύκειο, αποφασίσαμε να συζήσουμε. Στην αρχή ήταν όλα καλά, μετά όμως έβλεπα ότι έχανα τους φίλους μου. Δεν με άφηνε να βγω με τους δικούς μου φίλους αν δεν ήταν παρών και εκείνος. Εκείνος δούλευε και εγώ δεν μπορούσα να βγω απο το σπίτι, έψαχνε το κινητό μου κάποια βράδια. Στην αρχή δεν μου φάνηκε υπερβολικό το ότι δεν με άφηνε να βγω μόνη μου. Μετά βρήκαμε λύση να έρχεται η φίλη μου στο σπίτι, η μόνη κολλητή που μου απέμεινε», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Εκείνη μου έλεγε για όλα αυτά που δεν συμφωνούσε αλλά εμένα δεν μου φαινόταν υπερβολικό. Έπειτα άρχισε να γίνεται βίαιος τα βράδια που γυρνούσε από τη δουλειά, είχε νεύρα και ξεσπούσε πάνω μου. Είχα αποδεχτεί ότι αυτή θα είναι η ζωή μου από εδώ και πέρα. Κάποιες φορές με χτυπούσε και τα έκρυβα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που με χτύπησε. Καμία φορά όταν ερχόμασταν σε επαφή γινόταν βίαιος. Είχα επιλέξει να μη το πω στους γονείς μου, να το περάσω μόνη μου».

«Αποφάσισα να πηδήξω από το παράθυρο του μπάνιου»

«Αποφάσισα να φύγω γιατί φοβήθηκα για τη ζωή μου μια μέρα. Μια μέρα όταν πήγα για ντους, πήρα ρούχα αντί για πιτζάμες. Πήγα στο μπάνιο κρυφά, άνοιξα τη βρύση και προσπάθησα να φύγω από το παράθυρο του μπάνιου. Όμως το κατάλαβε και με βρήκε και με γύρισε πίσω. Δεν πρόλαβα να πηδήξω από την άλλη πλευρά. Οι γείτονες το κατάλαβαν και έτσι βγήκαν όλοι στα μπαλκόνια. Τον απειλούσαν με την αστυνομία και έτσι με άφησε να φύγω και να μείνω στη γειτόνισσα εκείνο το βράδυ. Την επόμενη μέρα, σηκώθηκα, πήρα το λεωφορείο και έφυγα, τα άφησα όλα πίσω, πήρα μόνο την ταυτότητα μου», τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε όλη την συνέντευξη από την εκπομπή: