Ίαν Στρατής – Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αυτό που είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης έχει μια βάση, αλλά…»
Πρωινές εκπομπές

Ίαν Στρατής – Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αυτό που είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης έχει μια βάση, αλλά…»

Ίαν Στρατής – Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αυτό που είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης έχει μια βάση, αλλά…»

Η απάντηση στον Χρίστο Αντωνιάδη και το Booth

Τις δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη, όπου εξέφρασε την άποψή του για τις «ανισότητες» ανάμεσα στα ζευγάρια και τους διαγωνιζόμενους του J2US, κλήθηκαν να σχολιάσουν ο Ίαν Στρατής και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Μάλιστα, η ηθοποιός ρωτήθηκε και για την ενδεχόμενη επιστροφή του Booth.

«Δεν έχει πει κάτι κακό. Έχει πει κάτι που έχει μια βάση, παρόλα αυτά εδώ βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι που είναι φιλανθρωπικό, ο καθένας έρχεται με το δυσάκι του, ανάλογα με το τι έχει μέσα, οπότε θεωρώ ότι αυτό που είπε έχει βάση, γιατί εγώ είμαι ένας άνθρωπος που 15 χρόνια προσπαθώ να τραγουδάω και θεωρώ ότι είναι κοπλιμέντο να μου πουν ότι το κάνω καλά, γιατί προσπαθώ πολλά χρόνια γι αυτό. Αλλά δεν είμαι δισκογραφημένη τραγουδίστρια, οπότε όλο το υπόλοιπο δεν έχει καμία σημασία. Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του, σχολιάζει τα πράγματα ανάλογα με τις δικές του πεποιθήσεις. εμείς είμαστε πολύ καλά. Εννοείται και θα μιλήσουμε στα παρασκήνια, τι θέμα να θίξουμε, αν είναι δυνατόν; », δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Breakfast@Star.

«Ήρθαμε εδώ πέρα για να διασκεδάσουμε, το κάνουμε ήδη και δεν έχουμε μπει σε ένα τρυπάκι ανταγωνιστικό μεταξύ μας. Οπότε, μένουμε σε αυτό το διασκεδαστικό κομμάτι», πρόσθεσε ο Ίαν Στρατής.

«Το ιδανικό θα ήταν να γίνει το Booth με τη συνθήκη που ήταν»

Αναφορικά με το Booth, ρωτήθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και αν ισχύουν οι φήμες που το θέλουν να επιστρέφει.

«Δεν έχω κάνει ραντεβού όχι. Εμείς το Booth, επειδή είναι δικό μας παιδί και το έχουμε αγαπήσει όπως ήταν, αν γίνει με άλλους, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Για εμένα το ιδανικό θα ήταν να γίνει με τη συνθήκη που ήταν», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Μιλάμε με την Κουρτίδου γι αυτό. Αυτό που πιστεύω είναι ότι θα ήθελα να γίνει όπως ήταν. Μακάρι να είναι και η κ. Χριστοπούλου, εγώ ό,τι και να κάνει είμαι μαζί της. Θα ήταν ένα όνειρο να είμαι μαζί της», τόνισε.

Διαβάστε ακόμα

J2US ζευγάρια: Η εντυπωσιακή sportscaster και η χρυσή φωνή του ελληνικού πενταγράμμου