Ιάσονας Παπαματθαίου: «Ο περισσότερος κόσμος έχει την εντύπωση ότι με βοήθησε ο πατέρας μου»
Πρωινές εκπομπές

Ιάσονας Παπαματθαίου: «Ο περισσότερος κόσμος έχει την εντύπωση ότι με βοήθησε ο πατέρας μου»

Ιάσονας Παπαματθαίου: «Ο περισσότερος κόσμος έχει την εντύπωση ότι με βοήθησε ο πατέρας μου»

Πώς του φαίνεται η συμμετοχή του στο J2US

Ο Ιάσονας Παπαματθαίου μίλησε στο Breakfast@Star και εξομολογήθηκε πως ακόμη προσπαθεί να καταλάβει ότι πρέπει να λειτουργεί σαν δημόσιο πρόσωπο.

Κάθε Σάββατο τον απολαμβάνουμε στο J2US με την Ηρώ, όπου από το πρώτο κιόλας live θεωρούνται ένα από τα φαβορί ζευγάρια.

«Με αιφνιδίασαν στο J2US. Είναι ένα αντικείμενο που μου είναι άγνωστο γιατί δε ξέρω πως λειτουργούν τα show. Η Ηρώ ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που δέχτηκα την πρόταση. Προσπαθώ να καταλάβω πως πρέπει να λειτουργήσω ως πρόσωπο της τηλεόρασης. Είμαι λίγο ντροπαλός. Έκανα πολλά χρόνια να ξεπεράσω τη σκηνική μου ντροπή. Κάθε φορά που τα καταφέρνω νιώθω πολύ καλά, νιώθω ότι έκανα μια υπέρβαση. Μου κοβόντουσαν συνέχεια τα πόδια. Ειδικά στις πρώτες παραστάσεις θυμάμαι ότι είχα τόσο πολύ άγχος που όταν τελείωνε και κατέβαινα από τη σκηνή, δε θυμόμουν τίποτα και τους ρωτούσα όλους αν τα είπα όλα και αν έκανα όσα έπρεπε.

Ο περισσότερος κόσμος έχει την εντύπωση, και είναι λογικό, ότι με βοήθησε ο πατέρας μου. Είχε έρθει κάποια στιγμή, με καλή πρόθεση, και μου πρότεινε να με βοηθήσει και του είπα όχι για να έχω τη συνείδησή μου καθαρή και να μη νιώθω ότι παίρνω τη θέση κάποιου ταλαντούχου. Μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Είναι και εκείνη ηθοποιός, αριστούχος του θεάτρου Τέχνης. Ήταν δύσκολο για εκείνη γιατί είχε και εμένα. Είναι πολύ πιο δύσκολα πάντα για μια γυναίκα, όχι μόνο στον δικό μας χώρο, παντού. Προσπαθώ να είμαι ενεργός στα social media. Δυστυχώς μετράει στην αγορά εργασίας. Με ενοχλεί ένας παραγωγός να επιλέγει κάποιον ανάλογα με το πόσους followers έχει κάποιο;».