Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Η κριτική του για την Κατερίνα Καινούργιου – «Έχει το θάρρος να…»
Πρωινές εκπομπές

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Η κριτική του για την Κατερίνα Καινούργιου – «Έχει το θάρρος να…»

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Η κριτική του για την Κατερίνα Καινούργιου – «Έχει το θάρρος να…»

Τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Στην εκπομπή, Πρωινό Σουσού, μίλησε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και σχολίασε τα πρόσωπα της τηλεόρασης και των πρωινών εκπομπών.

Ο γνωστός τηλεκριτικός αναφέρθηκε και στον ερχομό της Μόνικα Μπελούτσι στη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντας τη Χαρούλα Αλεξίου ως τη δική μας Μπελούτσι.

«Λογικό ήταν να γίνει χαλασμός με την άφιξη της Μόνικα Μπελούτσι στη Θεσσαλονίκη. Έκλεισαν τα μαγαζιά τους για να πάει μόνο εκείνη, μην είναι άλλος και την ενοχλήσει. Ευτυχώς είχαμε την Χαρούλα Αλεξίου ως δική μας Μπελούτσι και ευτυχώς μας έβγαλε ασπροπρόσωπη. Είναι γοητευτική, μάγκας και πολύ καλή φίλη.

Δεν θέλω να ακούω το όνομα του Light. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Αντρέας απάντησε σε έναν άνθρωπο…Όσα βγαίνει και δηλώνει ο Light είναι για να γίνει σούσουρο. Όταν λέει για τον Θάνο Μικρούτσικο, ήταν απλά στιχουργός, ήταν αγωνιστής, δημιουργός, συνθέτης, καλλιτέχνης. Μου έκανε την τιμή να έχω την φιλία του. Ποιοι είναι αυτοί που κάνουν αυτό το λάθος; Αυτού του είδους οι φράσεις γίνονται εσκεμμένα. Δεν ήταν στιχουργός; Τι ήταν; Είναι αυτή πονηριά που κάποιοι χρησιμοποιούν.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν ένα κοριτσάκι 19 χρονών. Αλλά απέδειξα σε λίγους μήνες ότι ήταν πολύ έξυπνη. Κάποια στιγμή της είπα “γιατί δεν κάνεις βραδινό;” και μου είπε “δεν μου πάνε. Θέλω μόνο πρωινό”. Η Ελένη είπε το στοπ, έγινε της τρελής και γύρισε χωρίς να έχει στο μυαλό της το καινούργιο που ήθελε να κάνει. Έπαιξε την Ελένη 20 χρόνια πριν όταν δεν ήξεραν ακόμα ποια είναι η Ελένη. Για αυτό και δεν βγαίνουν τα νούμερα.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ντροπαλός αλλά έχει μια επιθετικότητα που είναι ανεξέλεγκτη. Και μετά απορεί γιατί ορμάνε να τον φάνε!

Η Κατερίνα Καινούργιου μου αρέσει. Έχει το θάρρος με την εμφάνισή της αυτά την οποία την κατηγορούν και οι περισσότεροι θα ήθελαν να είναι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνει αυτή την εκπομπή γιατί κάνει τη δουλειά της. Δεν κάνει δημόσιες σχέσεις!

Η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη είναι σοβαρή και δεν σε προσβάλει. Όποιος προσπαθεί να κρατήσει ένα μέτρο, δεν θα του φύγει ποτέ το μέτρο».

Διαβάστε επίσης

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Κόλαφος» για τους παρουσιαστές – «Μόνο η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να κάνει τα πάντα»