Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα να χειροδικήσω»
Πρωινές εκπομπές

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα να χειροδικήσω»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα να χειροδικήσω»

Όσα είπε για τη δημοσιότητα

Στην εκπομπή, Mega Καλημέρα, παραχώρησε συνέντευξη ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και αναφέρθηκε στη δημοσιότητα αλλά και τη στιγμή που σκέφτηκε να χειροδικήσει.

«Η δημοσιότητα δεν είναι κάτι το φοβερό. Είναι σαν να ζεις σε ένα χωριό 1.000 κάτοικων και σε ξέρουν όλοι. Δεν έχω πάει ποτέ σε κάποιο μαγαζί και να τραβάνε τα μαλλιά τους ή να ουρλιάζουν. Το καλό με τη δουλειά μας είναι ότι μπορεί να έχεις κάποιες διευκολύνσεις.

Όλοι ερωτοτροπούμε με την έπαρση, παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά. Δεν γίνεται να μην πιστεύεις στον εαυτό σου. Όσο πιο πολύ το ελέγχεις, τόσο καλύτερα. Ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που δεν με θεωρεί αρκετά σημαντικό, ώστε να συνεργαστεί μαζί μου.

Ψυχικά και συναισθηματικά είμαι πολύ κοντά στο παιδί μου. Οι υποχρεώσεις με έκαναν να μην περνάω τόσο χρόνο με το παιδί μου και έχω ενοχές για αυτό. Θα καταλάβω απολυτά τον ρόλο του παππού μόνο όταν δεν έχω τίποτα να κάνω και αφιερωθώ εκεί.

Υπάρχουν άνθρωποι που τηρούν τα προσχήματα και άλλοι που είναι ανελέητοι. Ο απλός κόσμος, με τα social media, μπορεί πανεύκολα να γίνει όχλος. Αυτό είναι επικίνδυνο. Πλέον υπάρχουν συμπεριφορές λιντσαρίσματος, που είναι αδιανόητες.

Έχω ένα πολύ μεγάλο όριο ανοχής και κάποιοι ξεπερνούν τα όρια εξαιτίας της ηπιότητας. Πολύ πρόσφατα, εξαιτίας ενός περιστατικού, σκέφτηκα να χειροδικήσω».

Διαβάστε επίσης

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ο Νταλάρας είναι λίγο πατερναλιστής, κουνάει πάντα το δάχτυλο αλλά…»