Ηλίας Μπόγδανος: Η απίστευτη αντίδραση όταν ενημερώθηκε για το unfollow του Γκότση
Πρωινές εκπομπές

Ηλίας Μπόγδανος: Η απίστευτη αντίδραση όταν ενημερώθηκε για το unfollow του Γκότση

Ηλίας Μπόγδανος: Η απίστευτη αντίδραση όταν ενημερώθηκε για το unfollow του Γκότση

Τι είπε για το χαρτάκι, το φαγητό στον Άγιο Δομίνικο και τον Νίκο Μπάρτζη

Ο Ηλίας Μπόγδανος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο, τη σχέση του με τον Νίκο Μπάρτζη, με τον οποίο διατηρούσαν φιλία πριν από το παιχνίδι, τον Τάκη Καραγκούνια, τον Ηλία Γκότση και το γεγονός ότι τον έκανε unfollow στο Instagram.

«Είχα μία πικρία με τον Νίκο Μπάρτζη, ήμασταν πολύ φίλοι έξω, αλλά όταν μπήκαμε στο παιχνίδι ήταν διαφορετικός, δεν ξέρβω πώς θα εξελιχθεί. Έκανα πολλές απόπειρες εκτός κάμερας αλλά δεν ήθελε και μου είπε ότι ό,τι έχει να πει, το λέει μπροστά στην κάμερα.  Με πίκρανε αυτόΠιστεύω ότι όταν τελειώσει το παιχνίδι, θα τα πούμε» είπε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

Survivor All Star: Οι συγκινητικές τοποθετήσεις των παικτών λίγο πριν από το τέλος

«Γνώμη μου, θεωρώ ότι το παιχνίδι δεν του έκανε καλό, αλλά δεν είναι κακός άνθρωπος. Πιστεύω ότι έξω θα είναι τελείως διαφορετικός. Αν ένας άνθρωπος έτρωγε παράνομα στο παιχνίδι ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας. Είναι πολύ εύκολο να κατηγορήσεις άλλους ανθρώπους και να μην κοιτάξεις τι κάνεις εσύ» τόνισε.

Για το περιβόητο χαρτάκι που έγραψε για τον Ηλία Γκότση, παραδέχτηκε: «Ο Ηλίας δεν ήξερε αγγλικά οπότε δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι την είχα γράψει εγώ. Μου ζητήθηκε να γράψω αυτή τη λίστα, η παραγωγή το γνώριζε αυτό, εγώ το έγραψα και δεν το αρνούμαι. Δεν το έδωσα εγώ και δεν είχα την επικοινωνία με τον άνθρωπο που δόθηκε το χαρτάκι. Ο Ηλίας Γκότσης δεν έφυγε για το χαρτάκι κατά τα λεγόμενα της -παραγωγής» πρόσθεσε και εξήγησε:

«Με του που έγινε όλο αυτό εγώ έπιασα την παραγωγή και τους είπα ακριβώς πώς είχε η κατάσταση και μου είπαν από την παραγωγή ότι ο Ηλίας δεν φεύγει για το χαρτάκι μόνο».

Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν το πίστευε όταν πληροφορήθηκε ότι ο Ηλίας Γκότσης τον έκανε unfollow: «Όντως; Εντάξει… Στενάχωρο».

«Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, με καρδιά μικρού παιδιού. Έχει πάρα πολύ χιούμορ. Να είναι δίπλα μου, να με βοηθήσει, είναι πολύ δοτικός σαν άνθρωπος», επεσήμανε και αποκάλυψε: «Ο Σάκης, μου έκανε κουβέντες off camera για τη Σταυρούλα και μου έλεγε τι κάνεις με εκείνη, έλα από εδώ, σου έχει κάνει τόσα».

Αναφορικά με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, εξομολογήθηκε: «Η Αλεξάνδρα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου» .