Ηλίας Γκότσης: Επιτέλους αποκάλυψε ποιος έγραψε την περιβόητη λίστα! «Αυτοί που με κατηγόρησαν έχουν φάει από μένα»
Πρωινές εκπομπές

Ηλίας Γκότσης: Επιτέλους αποκάλυψε ποιος έγραψε την περιβόητη λίστα! «Αυτοί που με κατηγόρησαν έχουν φάει από μένα»

Ηλίας Γκότσης: Επιτέλους αποκάλυψε ποιος έγραψε την περιβόητη λίστα! «Αυτοί που με κατηγόρησαν έχουν φάει από μένα»

Όσα είπε για το Survivor

Ο Ηλίας Γκότσης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό μας και επιτέλους αποκάλυψε δημόσια αυτό που υποψιάζονταν όλοι, το ποιος έγραψε την περιβόητη λίστα.

Δεν είναι ότι δεν έδωσα μόνο τους φίλους μου αλλά και ανθρώπους που δεν είχαμε καλές σχέσεις. Εγώ περίμενα ότι θα είναι μαζί μας και η Μαριαλένα, περίμενα τον Βασάλο. Δεν υπάρχει κανείς έξω από τον χορό. Απλά είναι κάποιοι που μοιράζονται και κάποιοι που όχι.

Όλοι αυτοί που με κατηγόρησαν έχουν φάει από μένα. Ναι έχω δώσει μπολ με κοτόπουλο με ρύζι σε παίκτη που με κατηγόρησε.

Προετοιμάζεται ένα κλίμα ότι όλοι δεν έχουν ακούσει τίποτα, δεν ξέρουν τίποτα. Θα έχει ένα ενδιαφέρον να κάνουμε ένα reunion να δούμε τι θα πουν» είπε.

Αναφερόμενος στην περιβόητη πια λίστα αποκάλυψε  ποιος την έγραψε.

«Ο κόσμος ξέρει πολλά και δεν πέφτει κι έξω. Το χαρτάκι είναι γνωστό ότι το είχε γράψει ο Μπόγδανος αλλά δεν πήρε θέση. Λένε ακόμα πράγματα για μένα μέσα στο παιχνίδι που δεν είμαι εκεί να υποστηρίξω τη θέση μου. Όταν με έναν άνθρωπος κάνεις παρέα είσαι σίγουρος ότι θα σηκώσει το χέρι του να το πει. Ναι, το είδα με τα μάτια μου ότι το έγραψε. Δεν ήμουν σύμφωνος και ήταν ένα αποδεικτικό στοιχείο που θα έμενε και μας ενοχοποίησε. Η Εύη δεν ξέρω αν ήξερε για το χαρτάκι. Ο Πηλίδης το ήξερε, υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι που συμμετείχαν λες και ήταν η λίστα του Άγιου Βασίλη.

Ήρθε η παραγωγή και μου είπαν ότι ξέρουν ότι δεν ξέρω Αγγλικά».

«Δεν γίνεται μέσα στο παιχνίδι να σφαζόμαστε και να βγούμε έξω και να πούμε “ήμουν επηρεασμένος, όλα καλά”. Έκανα το ξεκαθάρισμά μου και όπως είπε ο Αγόρου χτες, δεν γίνεται να δαγκώνεις το χέρι που σε ταίζει».

Όπως είπε ο πρώτος που έκανε μπλοκ βγαίνοντας ήταν ο Βασάλος και ο Μαρτίκας.  «Με πείραξε όλη η στάση του. Μπροστά μου ήταν όλα καλά, μου είχε πει χίλιες φορές ευχαριστώ».

Όσο για τη φίλη του, Εύη Σαλταφερίδου ομολόγησε ότι η σχέση τους άλλαξε μετά το παιχνίδι.

«Μιλήσαμε. Άκουσα πολλά. Η μεταξύ μας σχέση επηρεάστηκε επειδή είμαι σταθερός και απόλυτος με κάποια πράγματα. Είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν όταν βγήκα και θεωρώ ότι θα ήταν υποκριτικό να συνεχίσω όπως πριν. Το αφήνω στον χρόνο να δείξει».