Ηλίας Ψινάκης: Έκανε προξενιό στην Κατερίνα Καινούργιου – «Μακριά από καράβια!»
Πρωινές εκπομπές

Ηλίας Ψινάκης: Έκανε προξενιό στην Κατερίνα Καινούργιου – «Μακριά από καράβια!»

Ηλίας Ψινάκης: Έκανε προξενιό στην Κατερίνα Καινούργιου – «Μακριά από καράβια!»

Μπούκαρε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ήταν απολαυστικός μαζί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Μία απρόσμενη επίσκεψη είχε στην τελευταία εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου η οποία κατέληξε σε… προξενιό!

Ο Ηλίας Ψινάκης εμφανίστηκε στο πλατό της «Super Κατερίνα» κι εκείνη τον προσκάλεσε στον καναπέ της!

Κατερίνα Καινούργιου – Ανδρέας Μικρούτσικος: «Του χρόνου στον Λιάγκα» – «Θα σας σκίσουμε!»

Ο γνωστός μάνατζερ μπήκε με άγριες διαθέσεις και αφού πρότεινε στον Ανδρέα Μικρούτσκικο να πάει στο «Γηροκομείο», στη συνέχεια ανέλαβε τον ρόλο του παρουσιαστή και πήρε συνέντευξη από την παρουσιάστρια.

Ο Ηλίας Ψινάκης, εκτός από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που βρίσκονται «απέναντί» της, τη ρώτησε και για την προσωπική της ζωής, τονίζοντάς της ότι δεν πρόκειται ποτέ να βρει τον άνδρα που ονειρεύεται, λόγω της δουλειάς της.

«Για τον Ανδρέα ήρθα, θα τον πάρω στο γηροκομείο», είπε ο Ηλίας Ψινάκης, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να απαντά: «Οργανικά εκεί ανήκω», με τον πρώτο να συνεχίζει: «Θα σου έχω νοσοκόμενς, καθετήρες, τα πάντα».

Ο Ηλίας Ψινάκης ρώτησε την Κατερίνα Καινούργιου για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Είναι η πρώτη εκπομπή που κοιτάω στα νούμερα τηλεθέασης μετά από εμάς. Είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει, έχει ένα ταλέντο να χειρίζεται την ενημέρωση. Είναι αρεστός, έχει πέσει σε ατοπήματα αλλά τα πήγε εξαιρετικά κι αυτός», τόνισε η KatKen.

Για την Ελένη Μενεγάκη: «Δεν είναι στον ανταγωνισμό και δεν θέλω να μιλήσω καθόλου. Κορυφαία σε αυτό που κάνει, εννοείται βασίλισσα. Δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν, πιστεύω σε ομάδες».

Για τη Δανάη Μπάρκα: «Την αγαπώ, είναι φίλη μου. Κάνει κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι κάτι που μπορεί να υποστηρίξει. Μου αρέσει, σε κάποια θέματα μπορεί να έμπαινα πιο βαθιά γιατί έχει άποψη».

Για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου: «Δεν τους έχω δει. Θεωρώ ότι έκαναν αξιόλογη προσπάθεια. Θέλουην χρόνο. Τα νούμερα δεν ήταν ικανοποιητ8ικά, καλά κάνουν και συνεχίζουν».

Για την Μπέττυ Μαγγίρα: «Θα ήθελα να την δω σε σόου. Είναι για σόου, για βραδινές εκπομπές, γνώμη μου».

Για τη Φαίη Σκορδά: «Μου αρέσει η ίδια σαν παρουσιάστρια. Δεν ήταν καλή της χρονιά. Αλλά δεν ξέρω αν φταίει η ίδια, το κανάλι ή ο περίγυρος».

Τα προσωπικά της Κατερίνας Καινούργιου

«Δεν μου έχεις πει να σου γνωρίσω ένα παιδί. Δεν είμαι ευχαριστημένη, δεν έχω τίποτα», είπε η παρουσιάστρια κι εκείνος της απάντησε:

«Νομίζεις θα βρεις κανένα γκομενάκι της προκοπής; Έχεις πάρει πρέφα ότι είναι αδύνατον; Ο κόσμος δεν ξέρει ότι από τη δουλειά σου τα έχεις κάνει όλα αυτά και όχι από την μπούκλα. Έρχεσαι πρώτη, έρχεσαι τελευταία, είσαι μια γυναίκα που κάνει καριέρα και απασχολείται όλη μέρα. Μπακούρι θα μείνεις μια ζωή. Εκτός κι αν βρεις έναν άνθρωπος ο οποίος τα δέχεται όλα. “Τσαντάκι”. Αν τον θαυμάζεις θα φύγει τρέχοντας. Γιατί έτσι κάνουν οι νορμάλ άνθρωποι. Δεν θα βρεις ποτέ τον άντρα όπως τον θες».

«Θα το βολέψω όλα, γνώρισέ μου κανένα παιδί», του είπε από την πλευρά της.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την αγάπη που έχει στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Το προξενιό!

Ο Ηλίας Ψινάκης κατά τη διάρκεια της εκπομπής σκέφτηκε δύο άνδρες που θα μπορούσε να κάνει… προξενιό στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ο ένας 35 ετών και ασχολείται με καράβια γεγονός που τάραξε την παρουσιάστρια!

«Άσε τα καράβια, την πατήσαμε! Όπου καράβι τρέχω, δεν μπαίνω ούτε στο πλοίο της γραμμής», είπε η KatKen και ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε: «Κάποιοι δεν έχουν ταλέντο να σέρνουν το καράβι».

Ο δεύτερος είναι 41 ετών και επιχειρηματίας.