Ηλίας Ψινάκης: Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη και η τοποθέτηση της Σίσσυς Χρηστίδου – «Έχω ταραχτεί πολύ»
Πρωινές εκπομπές

Ηλίας Ψινάκης: Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη και η τοποθέτηση της Σίσσυς Χρηστίδου – «Έχω ταραχτεί πολύ»

Ηλίας Ψινάκης: Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη και η τοποθέτηση της Σίσσυς Χρηστίδου – «Έχω ταραχτεί πολύ»

Όσα έγραψε η γνωστή influencer στο Instagram της και η θέση της παρουσιάστριας στον «αέρα» του Χαμογέλα και πάλι

Σάλος έχει προκληθεί μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στο J2US, με τα λόγια του Ηλία Ψινάκη για τη Μαίρη Συνατσάκη, στον Ίαν Στρατή και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ο Ηλίας Ψινάκης, στον «αέρα» του J2US επανέφερε το περιστατικό που είχε γίνει με την Κατερίνα Λιόλιου και τον τρόπο που το είχε σχολιάσει η Μαίρη Συνατσάκη, δημιουργώντας μια άβολη στιγμή κατά τη διάρκεια του σόου, με τον Νίκο Κοκλώνη να προσπαθεί να σώσει την κατάσταση.

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί του Σαββάτου, η Μαίρη Συνατσάκη, μετά τον χαμό που προκλήθηκε, αποφάσισε με ένα story της στο Instagram, να απαντήσει στον Ηλία Ψινάκη.

«Εγώ θεωρώ πως είναι πρόστυχο για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Αυτό βοηθάει μόνο, δε μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Ψινάκης.

«Αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου, έπρεπε να μείνω σιωπηλή»

Η Μαίρη Συνατσάκη σε ανάρτησή της ανέφερε:  Σχετικά με το χθεσινό “σόου”. Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο: Το ένα είναι η συμπεριφορά του κύριου Ψινάκη απέναντι στην κυρία Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη.

Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης.

Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές.

Το δεύτερο είναι η επιρροή του κυρίου Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου, χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του.

Είναι προφανές ότι αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου, έπρεπε να μείνω σιωπηλή».

Χρηστίδου: «Έχω ταραχτεί πολύ»

Η Σίσσυ Χρηστίδου, είδε το απόσπασμα και όσα συνέβησαν στο J2US και τοποθετήθηκε.

«Ζορίζομαι πάρα πολύ. Το απόσπασμα με τη Λιόλιου δεν το είχα δει, το είδα τώρα. Έχω παγώσει με αυτό που έχω δει, έχοντας απόλυτη αντίληψη ότι όσο πιο πίσω πας στην τηλεόραση, τόσο χειρότερα θα δεις», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Χαμογέλα και πάλι και συνέχισε:

«Θα ήθελα να ακούσω την Κατερίνα Λιόλιου τι έχει να πει γι αυτό. Αν έκλαιγε μια βδομάδα γι αυτό ή μπορεί να έκλαιγε για άλλον λόγο, όχι για την ανάρτηση της Μαίρης. Θα περιμένω με αγωνία να τοποθετηθεί, θα ήθελα να δω τι έχει να πει».

«Είναι πολύ αμήχανο, άβολο και με κάνει να προβληματίζομαι. Καταλαβαίνω ότι κουβαλάμε τα πατριαρχικά και ότι δεν είναι πολύ εύκολο να τα πετάξουμε από πάνω μας. Βλέπω ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να αλλάξουν, αντιλαμβάνονται ποιο ήταν το πρόβλημα, αλλά βλέπω και ανθρώπους που δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Το λέω με μεγάλυ λύπη. Ο Ηλίας Ψινάκης που δεν τον γνωρίζω, είναι άνθρωπος που το χιούμορ του κάποιες φορές μου αρέσει, αλλά εδώ βλέπω ότι δεν μπορούμε να το αλλάξουμε όλοι αυτό», πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εγώ από τη Μαίρη περίμενα να πει πιο πολλά σε ένα τέτοιο σκηνικό. Η Μαίρη όσο μιλάει φέρνει αντιφάσεις, έχει τον κόσμο της μαζί της, δεν θα αλλάξει, είμαστε δίπλα της. Χάνει και κόσμο ενδεχομένως που δεν συμφωνεί. Εγώ με το βίντεο που ανέβασα με τον νέο νόμο, με βρίζανε, μου έστελναν Παναγίες και εικόνες για να με φέρουν στα λογικά μου. Εξορκιστές. Τι να κάνουμε; Κάποια πράγματα είναι η γνώμη μας και τα υπερασπιζόμαστε!», τόνισε.

«Έχω ταραχτεί πολύ. Σε σχέση με την Πηνελόπη ένιωσα άβολα που δεν απάντησε και ήθελα να απαντήσει. Εκτιμώ πολύ αυτό που έγινε μετά. Πάγωσε ρε παιδιά. Και πάνω από όλα με τον Νίκο Κοκλώνη. Αυτή η κόκκινη γραμμή περάστηκε και έπρεπε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Έτσι όπως το είπε ο Ηλίας Ψινάκης στην αρχή “με τα me too”, είναι ειρωνικό», τόνισε.

«Ο Νίκος προσπάθησε να δείξει μια ανατροπή, όμως αυτό δεν το βλέπεις στις δηλώσεις Ψινάκη. Λέει ότι η Μαίρη τον λέει βιαστή. Δεν ισχύει αυτό. Την πράξη χαρακτήρισε σεξιστική και είναι ξεκάθαρα, όχι τον άνθρωπο», κατέληξε.

Ο Νίκος Συρίγος πήρε τον λόγο και είπε: «Η χυδαιότητα δεν μπορεί να βαπτιστεί χιούμορ. Είμαι όλοι υποχρεωμένοι να κλείσουμε τον κύκλο της χυδαιότητας. Με κάθε τρόπο και κάθε κόστος».

Διαβάστε ακόμα

J2US – Νίκος Κοκλώνης: «Είμαστε όλοι δίπλα στις γυναίκες! Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αφήσω σκιά σε αυτό το πράγμα…»