Ηλίας Βρεττός: «Μετά το ατύχημα άλλαξα το ερωτικό μου σκόρπισμα»
Πρωινές εκπομπές

Ηλίας Βρεττός: «Μετά το ατύχημα άλλαξα το ερωτικό μου σκόρπισμα»

Ηλίας Βρεττός: «Μετά το ατύχημα άλλαξα το ερωτικό μου σκόρπισμα»

Καλεσμένος στο Happy Day μιλά για την πρεμιέρα της εκπομπής Το πιο μεγάλο παζάρι και τη γυναίκα της ζωής του

Πρεμιέρα κάνει το απόγευμα της Δευτέρας (25/9) στις 17:45, Το πιο μεγάλο Παζάρι, με τον Ηλία Βρεττό να είναι στο τιμόνι της παρουσίασης.

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day μιλά για το νέο του εγχείρημα στην τηλεόραση, τα συναισθήματά του αλλά και την εμπειρία του σε κάτι διαφορετικό.

«Είναι μια μεγάλη μέρα για εμένα προσωπικά και την ομάδα που έχει δουλέψει μήνες. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα το παρουσιάσουμε στον κόσμο.

Φτάνει η πρεμιέρα με ένα μεγάλο χαμόγελο από εμένα και πώς θα το αποδεχτεί ο κόσμος για κάτι που δουλεύουμε μήνες.

Εύχομαι να μεταφραστεί σε αποτέλεσμα αποδοχής από τον κόσμο. Νιώθω χαρούμενος, ευλογημένος, ενθουσιασμένος για κάτι καινούργιο. Είναι πρόκληση για εμένα όλο αυτό το τηλεοπτικό εγγχείρημα.

Είμαι στα σύνορα Βουλγαρίας – Ρουμανίας για roadtrip και όπως είμαστε μέσα στον καύσωνα, ήταν από την παραγωγή Fos για ένα δοκιμαστικό και μου φάνηκε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Τους είπα ότι θα επικοινωνήσω για ένα ραντεβού. Δεν το σκεφτόμουν καθόλου, ήμουν χαλαρός και πήγαινα να ζήσω την εμπειρία. Φτάνω στο αεροδρόμιο πολύ κουρασμένος και πάω κατευθείαν για το δοκιμαστικό.

Παρότι ήμουν κουρασμένος βοήθησε ότι πήγα χωρίς άγχος. Όταν τελείωσε το δοκιμαστικό ένιωσα ενθουσιασμό από τους ανθρώπους εκεί και νόμιζα το έκαναν από ευγένεια.

Λίγες μέρες αργότερα μου είπαν ότι θέλουν να συνεργαστούμε και τότε ήταν που μπήκε το μικρόβιο στο κεφάλι μου και λέω “Θα κάνουμε τηλεόραση;”».

«Ήξερα εξαρχής ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου»

«Λίγο μετά το τρακάρισμά μου πήρα την απόφαση να αλλάξω πολλά στη ζωή μου. Ένα από αυτά ήταν το ερωτικό μου σκόρπισμα. Αποφάσισα να μαζευτώ, να ηρεμήσω και να δώσω την ευκαιρία στο σύμπαν να μου φέρει έναν σωστό άνθρωπο.

Γνωριζόμασταν από κοινούς φίλους, όταν την είδα, την είδα με άλλο μάτι. Εκείνη βλέποντάς με πριν από όλο αυτό με αντιπαθούσε, δεν της άρεσα καθόλου. Μετά το τρακάρισμα, άλλαξε όλη η κοσμοθεωρία.

Νομίζω επειδή άλλαξε και η δική μου ενέργεια και όταν την προσέγγισα, με είδε με άλλο μάτι.

Ο covid ήταν ένα crash test για πολλά ζευγάρια. Της έκανα πρόταση γάμου στους πρώτους 2.5 μήνες και ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου.

Της έδωσα δαχτυλίδι και λίγα χρόνια αργότερα παντρευτήκαμε».