«Ήμουν ψυχάκιας, είχα ερωτευτεί όλες τις συμπρωταγωνίστριές μου»
Πρωινές εκπομπές

«Ήμουν ψυχάκιας, είχα ερωτευτεί όλες τις συμπρωταγωνίστριές μου»

«Ήμουν ψυχάκιας, είχα ερωτευτεί όλες τις συμπρωταγωνίστριές μου»

Ποιος ηθοποιός έκανε τν αποκάλυψη

Τον έρωτά του για την… Εβελίνα Παπούλια αλλά και για όλες του τις συμπρωταγωνίστριες εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας».

Ο Σταμάτης Γαρδέλη αποκάλυψε ότι είχε εντυπωσιαστεί τρομερά από τη συνάδελφό του, όταν συνεργάστηκαν στο παρελθόν σε θεατρική παράσταση.

«Μου αρέσει το παρελθόν γιατί το αύριο υπάρχει επειδή στηρίζεται στο παρελθόν. Παλιά δεν καταλαβαίναμε ότι γινόταν κάτι ξεχωριστό, γι’ αυτό δεν καβαλήσαμε το καλάμι. Πλέον βλέπω το παρελθόν μου σαν να είναι η ζωή κάποιου άλλου. Η σκέψη είναι πιο ισχυρή από το γεγονός που την εμπεριέχει».

«Πλατωνικά είχα ερωτευτεί όλες τις συμπρωταγωνίστριές μου, ήμουν ψυχάκιας. Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν άρρωστος μαζί της, όταν παίζαμε μαζί σε μια παράσταση. Οι συμπρωταγωνίστριές μου καταλάβαιναν ότι τις ερωτευόμουν και γινόντουσαν καλύτερες».

Πώς περνά την καθημερινότητά του;

«Έχω τις πρόβες και φροντίζω τη μαμά μου που είναι μεγάλη σε ηλικία. Έχω κότες, πετεινό και οικόσιτα φίδια στο αγρόκτημά μου. Μια φορά ένα φίδι έφυγε από εκεί που το είχα και το βρήκα στο σαλόνι».