Ιωάννα Μαλέσκου:  Σε προχωρημένες συζητήσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή;
Πρωινές εκπομπές

Ιωάννα Μαλέσκου: Σε προχωρημένες συζητήσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή;

Ιωάννα Μαλέσκου:  Σε προχωρημένες συζητήσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή;

Με ποιον φέρεται ότι βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία;

Έναν χρόνο μετά την αποχώρηση από το ΣΚΑΪ και πλέον παντρεμένη και μητέρα, η Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση τη νέα σεζόν.

Μπορεί η παρουσιάστρια αυτό το διάστημα να έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα της κόρης της, ωστόσο από Σεπτέμβρη φαίνεται ότι θα ήθελε να γυρίσει στη δουλειά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη, για το ενδεχόμενο να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Open.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου συζητά με τον Νίκο Κοκλώνη και την εταιρεία παραγωγής και την Ιζαμπέλα Σασλόγλου για να επιστρέψει στη μεσημεριανή ζώνη του Open στη θέση της Μάριον Μιχελιδάκη μιας και η εκπομπή της τελειώνει και δεν θα συνεχίσει του χρόνου. Ψάχνουν μια εναλλακτική λύση και έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι θα πρόκειται για μία εκπομπή ψυχαγωγικού χαρακτήρα, ενώ τόνισε πως όλα δείχνουν ότι τόσο η Ελένη Τσολάκη, όσο και η Μπέττυ Μαγγίρα θα παραμείνουν στο κανάλι και στις ζώνες τους.