Ιωάννα Μαλέσκου: «Το TV Queen σιγά σιγά ρολάρει και έχει πολλά να δώσει»
Πρωινές εκπομπές

Ιωάννα Μαλέσκου: «Το TV Queen σιγά σιγά ρολάρει και έχει πολλά να δώσει»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Το TV Queen σιγά σιγά ρολάρει και έχει πολλά να δώσει»

Όσα είπε για την επιστροφή της και το νέο reality του OPEN

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση, το TV Queen και τις διαγωνιζόμενες, μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Πρωινό Σουσού.

«Είναι ένα νέο κεφάλαιο, μια νέα αρχή, είμαι χαρούμενο. Σιγά σιγά ρολάρει το σόου και έχει πολλά να δώσει. Το βλέπω ολοένα να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

Αναφορικά με την αλλαγή του πλατό, απάντησε: «Οτιδήποτε δεν αφορά το δικό μου κομμάτι, δεν το αγγίζω, δεν το υπολογίζω και δεν θα ασχοληθώ να το σχολιάσω. Κάνω focus σε ότι καλούμαι να υπηρετήσω».

Για την είσοδό της στη σχολή: «Πήρα πολλή δύναμη από τα κορίτσια μας, που τις είδα να ακουμπάνε τα όνειρά τους. Έμεινα αρκετή ώρα στο σπίτι, άκουσα τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους».

Για τη σύγκριση, την οποία ανέφερε στις διαγωνιζόμενες, απάντησε: «Δεν το ανέφερα επειδή το κουβαλάω σαν βαρίδι. Είπα ότι πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Αν κάποιος θέλει να μας παρουσιάσει σαν κάτι άλλο, εμείς πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας και δεν πρέπει να μας αφορούν».

Για τις ερωτήσεις του Τάσου Τρύφωνος, τόνισε: «Ο Τάσος έχει τον δικό του τρόπο να ρωτά και έχει ενδιαφέρον πώς απαντούν τα κορίτσια. Σημασία έχει να είσαι προετοιμασμένος και διαβασμένος».

Διαβάστε ακόμα

Ιωάννα Μαλέσκου: «Είχα πάντα έναν “κόφτη” – Τώρα είμαι σε ένα περιβάλλον που αισθάνομαι ήρεμη»