Ιωάννα Τούνη: «Θες να εκνευριστώ πάλι;»
Πρωινές εκπομπές

Ιωάννα Τούνη: «Θες να εκνευριστώ πάλι;»

Ιωάννα Τούνη: «Θες να εκνευριστώ πάλι;»

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, το στοίχημα με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο εκνευρισμός μετά από ερώτηση

Στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μίλησε η γνωστή επιχειρηματίας και influencer, Ιωάννα Τούνη, η οποία βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23/10, στο Kicko-Off Party για το φετινό Madwalk.

Η Ιωάννα απάντησε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, ξεκαθαρίζοντας για την ώρα: «Όχι, από εμένα σίγουρα δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις. Πρόπερσι είχα βάλει ένα στοίχημα με την Δήμητρα Αλεξανδράκη για το ποια θα είναι γεμάτη κοιλιακούς το καλοκαίρι. Βάζω εγώ το στοίχημα, τολμάω και μετά ήμουν με την κοιλιά φουσκωμένη».

Όσον αφορά στη νέα εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», όπου είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, τόνισε: «Την παρακολούθησα την πρεμιέρα αγκαλιά με το μωρό, όσο μπορούσα γιατί είχαμε κάποια pause on -off. Πολύ ωραίο team, πολύ μου άρεσε όλο το project. Εύχομαι καλή επιτυχία».

Αναφορικά με τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να παρουσιάζει ταξιδιωτική εκπομπή, τόνισε: «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά τίποτα σοβαρό, τίποτα επίσημο σίγουρα. Τα ταξίδια μου θα τα πάω εγώ», είπε με χιούμορ.

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε για τον εκνευρισμό της, όταν διέρρευσε στα media το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου της, λέγοντας: «Πολύ ωραία δεν περνάμε σήμερα, θες να εκνευριστώ πάλι; Δεν υπάρχει λόγος, όλα καλά. Με στεναχωρεί γενικά όταν υπάρχει εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο και αποδεικνύεται ότι ήταν τελικά πεταμένος κόπος».

Διαβάστε ακόμα

Ιωάννα Τούνη: «Είμαι χαρούμενη γιατί ήταν το πρώτο βράδυ που δεν θήλασε από το στήθος»