Ιωάννης Παπαζήσης: «Δυσκολεύομαι να κάνω φίλους. Δεν μου αρέσει να σπαταλάω τον χρόνο μου σε…»
Πρωινές εκπομπές

Ιωάννης Παπαζήσης: «Δυσκολεύομαι να κάνω φίλους. Δεν μου αρέσει να σπαταλάω τον χρόνο μου σε…»

Ιωάννης Παπαζήσης: «Δυσκολεύομαι να κάνω φίλους. Δεν μου αρέσει να σπαταλάω τον χρόνο μου σε…»

Όσα είπε για τη νέα σειρά που συμμετέχει και θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν

Καλεσμένος στην εκπομπή, Δύο στις 10, βρέθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης και αναφέρθηκε στην απόφασή του να είναι απόμακρος από μεγάλες παρέες αλλά και τη νέα σειρά που συμμετέχει.

«Ως παιδί ήμουν άγριο γιατί μεγάλωσα σε χωριό και ήμασταν πιο ελεύθερα παιδιά. Είμαι από τη Δράμα αλλά οι γονείς μου είχαν φύγει και είχαν πάει στο χωριό των παππούδων μου και μεγάλωσα εκεί. Ήμασταν όλη μέρα σε μια πλατεία χωρίς κανέναν έλεγχο. Θυμάμαι τις φωτογραφίες μου που ήμουν με κομμένα τα παιδιά. Τα λέμε σαν να είναι τόσο παλιά όσον αφορά τις αλλαγές που έχουν γίνει τα τελευταία 20 χρόνια. Έχω παίξει ποδόσφαιρο αλλά με κέρδισε η υποκριτική. Θα προτιμούσα να μην με είχε κερδίσει. Αγαπούσα και συνεχίζω να αγαπάω το ποδόσφαιρο. Ενώ είναι δύσκολος ο αθλητισμός είναι πιο κοντά σε εμένα.

Η δουλειά στην Ελλάδα με τον τρόπο που λειτουργούσε είμαστε σκληρά εργαζόμενοι. Είσαι σε μια λειτουργία σαν ένα άλογο που τρέχει συνέχεια. Δουλεύουμε με ένα υψηλό επίπεδο αλλά δυστυχώς το backup που υπάρχει από πίσω δεν είναι υψηλού επιπέδου. Μεγάλες παραστάσεις αλλά κόψε τη λάμπα, κάνε τρίωρες διπλές πχ στο θέατρο. Πριν από 10 χρόνια ήμουν από αυτούς που μάτωναν τα πόδια μου και έλεγα “Για την Τέχνη πρέπει να ματώσουμε”. Είμαι απόμακρος τύπος όσον αφορά τις επαφές με τους ανθρώπους. Δυσκολεύομαι να συνυπάρχω σε καθημερινό επίπεδο με ανθρώπους. Είμαι μοναχικός άνθρωπος. Δεν μου αρέσουν οι μεγάλοι κύκλοι στη ζωή μου. Δυσκολεύομαι να κάνω φίλους. Ίσως επειδή έχω δώσει βάση στην χρησιμότητα του χρόνου μου. Δεν μου αρέσει να σπαταλάω τον χρόνο μου σε κάτι που δεν μου προσφέρει κάτι ουσιαστικά. Αυτή η υπέρτατη πλάκα, αυτό που αδειάζεις δεν μου αρέσει καθόλου. Θέλω να γεμίσω! Προτιμώ να πάω ένα ταξίδι, να διαβάσω, να ερωτευτώ, να πλησιάσω την κοπέλα μου παρά να αδειάσω».

«Μόλις ολοκληρώνω μια πολύ ωραία σειρά 10 επεισοδίων που θα προβληθεί τη νέα σεζόν. Λέγεται “Μαύροι Πίνακες”. Όταν τον Σεπτέμβρη μου δόθηκε η ευκαιρία να πάρω το σενάριο λέω “μου κάνουν πλάκα”. Είναι ίσως το καλύτερο σενάριο που έχω διαβάσει. Είναι ένα αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου που πραγματικά έχω μεγάλη αγωνία γιατί θεωρώ ότι ίσως είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχουμε ένα πολύ ωραίο καστ. Είμαστε μια πολύ ωραία ομάδα! Είναι αυτό που λέμε στην Ελλάδα, σινεμά. Είναι μια σειρά κινηματογραφική που έχει μεγάλες απαιτήσεις. Δεν μπορείς να την γυρίσεις σε καθημερινή βάση. Είναι μια σειρά δράσης και χρειάζεται πολύ χρόνο.

Μου έχουν γίνει προτάσεις για τηλεοπτική εκπομπή. Και φέτος μου έγιναν προτάσεις. Κυρίως για τηλεπαιχνίδια! Θυμάμαι ότι είχα μιλήσει με την ΕΡΤ και με ρώτησε αν θέλω να κάνω αυτή την εκπομπή και είχα πει κάτι ψωνίστικο επίτηδες γιατί κάναμε πλάκα ότι “ο παρουσιαστής παίρνει συνεντεύξεις ενώ εγώ δεν ανέχομαι να παίρνω από κανέναν αλλά να μου παίρνουν”. Δεν θα μπορούσα να κάνω μια εκπομπή που θα έχει συνεντεύξεις. Θα μπορούσα να κάνω μια ταξιδιωτική. Να μου δώσει μια τσάντα, μια κάμερα και να γυρίσω όλο τον κόσμο. Είμαι καλός ταξιδιώτης».

Διαβάστε επίσης

Νικήτας Τσακίρογλου: «Έζησα μια ευτυχισμένης ζωή με τη Χρυσούλα Διαβάτη…»