Ιωσήφ Μαρινάκης για τον ερχομό του γιου του: «Είναι κάτι μαγικό»
Πρωινές εκπομπές

Ιωσήφ Μαρινάκης για τον ερχομό του γιου του: «Είναι κάτι μαγικό»

Ιωσήφ Μαρινάκης για τον ερχομό του γιου του: «Είναι κάτι μαγικό»

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς»

Τον Ιωσήφ Μαρινάκη συνάντησε η εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» στην Ιππόλυση, το κέντρο που σώζει άλογα.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση του με τα άλογα και στο πώς έχει συνδεθεί μαζί τους τα τελευταία χρόνια.

«Ξεκίνησα να ιππεύω στην Κρήτη με κάτι φίλους που πήγαιναν κάθε ΣΚ σε ένα μέρος στο Ηράκλειο και καβαλούσαν τα άλογα. Συνδέθηκα από την πρώτη στιγμή, είναι απίστευτο πώς καταλαβαίνει ποιος είσαι, τι ξέρεις γι΄αυτό. Ξέρουν πολύ καλύτερα πώς αισθάνεσαι εσύ από εσένα».

Πριν από λίγους μήνες ο γνωστός ηθοποιός έγινε πατέρας για πρώτη φορά και μοιράστηκε τα συναισθήματά του με τον Κωνσταντίνο Δέδε.

«Είναι κάτι μαγικό, όταν είσαι μέσα στη γέννα και βλέπεις μία ψυχή να βγαίνει και ξέρεις ότι έχει βγει από εσένα, δεν μπορώ να στο περιγράψω.».

«Είμαι πιο ώριμος, πιο κατασταλαγμένος, νιώθεις την ευθύνη επί χίλια. Λες γι΄αυτό το ανθρωπάκι είμαι υπεύθυνος, το εγώ σου φεύγει και πάει εκεί».

Πώς άλλαξε η ζωή μετά τον ερχομό του γιου του;

«Δεν κοιμόμαστε ποτέ, είναι και η δουλειά παράλληλα που τρέχει. Είσαι με το ένα πόδι εδώ και με το άλλο εκεί».

Τα τελευταία τρία χρόνια απέχει από την υποκριτική καθώς έχει αφιερωθεί στο κατάστημα εστίασης που έχει ανοίξει στην Αθήνα.

«Μου έχει φάει πολύ χρόνο το μαγαζί που άνοιξα και αυτό δεν μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι άλλο. Δόξα τω Θεώ πάντα έχω προτάσεις. Τώρα βρίσκω τα πατήματά μου σιγά σιγά και Θεού θέλοντος και παραγωγών επιτρέποντος…» ανέφερε ο Ιωσήφ Μαρινάκης.

Διαβάστε επίσης