Ιουλία Κουκουβέ: Συγκλονίζει η ανερχόμενη τράπερ – «Είχε πάντα μαχαίρι δίπλα του και με απειλούσε»
Πρωινές εκπομπές

Ιουλία Κουκουβέ: Συγκλονίζει η ανερχόμενη τράπερ – «Είχε πάντα μαχαίρι δίπλα του και με απειλούσε»

Ιουλία Κουκουβέ: Συγκλονίζει η ανερχόμενη τράπερ – «Είχε πάντα μαχαίρι δίπλα του και με απειλούσε»

Όσα είπε η νεαρή τράπερ για πρώην σύντροφό της που την κακοποιούσε

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Ιουλία Κουκουβέ, για την κακοποίηση που έχει δεχτεί.

Η νεαρή και ανερχόμενη τράπερ, μίλησε στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού και αναφέρθηκε στο τραγούδι της με τίτλο «Γυναικοκτονία», το οποίο είναι ένα προσωπικό της βίωμα.

Η Ιουλία Κουκουβέ είχε ζήσει μια βαριά κακοποιητική συμπεριφορά για ένα μεγάλο διάστημα, από πρώην σύντροφό της και μάλιστα, όταν απευθύνθηκε στους γονείς της εκείνη δεν την υποστήριξαν.

«Είμασταν 3 χρόνια μαζ. Στην αρχή ήταν όμορφα τα πράγματα, δεν περίμενα όμως ότι ένα δαχτυλίδι αραββώνων θα αλλάξει όλη μου τη ζωή. Για αρχή με απειλούσε, κράταγε πάντα ένα μαχαίρι δίπλα του στο κρεβάτι και μάλιστα, μου έλεγε ότι αν κάποια στιγμή αλλάξει η συμπεριφορά μου απέναντί του, να ξέρω ότι έχει ένα μαχαίρι δίπλα του.

Επίσης, νόμιζε ότι ήμουν μια πλαστική κούκλα. Αυτός ήθελε να ικανοποιήσει τα δικά του θέλω, οπότε επέμενε, εγώ δεν ήθελα και στην ουσία με έβαζε με το ζόρι. Σήκωνε χέρι πάνω μου και με έβαζε με το ζόρι. Με χτυπούσε και μετά έκανε τα θέλω του, πάνω μου. Κράτησε κοντά 4 μήνες, εκεί έσκασα εγώ. Τότε έπιασα κάποια δικά μου άτομα και μίλησα, ίσως να ήταν τα λάθος άτομα. Δεν με υποστήριξαν και αποφάσισα ότι πρέπει να το πάρω πάνω μου. Μίλησα στους γονείς μου αλλά δεν είχα υποστήριξη. Φοβόμουν πολύ όταν έφυγα, ακόμα φοβάμαι. Μου είναι δύσκολο να εμπιστευτώ», δήλωσε αρχικά και κατέληξε:

«Είνα ένα άσχημο βίωμα, αλλά μου έδωσε τη δύναμη να πορευτώ. Υπήρχαν βράδια που δεν κοιμόμουν, αλλά τι να λέμε, έχω τη ζωή στα χέρια μου. Αναπνέω!  Ένιωθα ότι θα μπορούσα να είμαι στη θέση της Καρολάιν. Θα μπορούσα να είμαι άλλη μία».