«IQ 160»: Θα είναι ποτέ μαζί Πηνελόπη και Αργύρης; – Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν – «Θα μπλέξει πολύ άσχημα ο Καλατζής»
Πρωινές εκπομπές

«IQ 160»: Θα είναι ποτέ μαζί Πηνελόπη και Αργύρης; – Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν – «Θα μπλέξει πολύ άσχημα ο Καλατζής»

«IQ 160»: Θα είναι ποτέ μαζί Πηνελόπη και Αργύρης; – Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν – «Θα μπλέξει πολύ άσχημα ο Καλατζής»

Τι απαντούν στο ερώτημα που «καίει» το τηλεοπτικό κοινό;

Αγαπημένη συνήθεια για την Κυριακή το βράδυ έχει γίνει το IQ 160, το οποίο φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης και έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό!

Η Σμαράγδα Καρύδη, μέσα από τον ρόλο της «Πηνελόπης» και ο Νίκος Κουρής, μέσα από τον ρόλο του «Αργύρη Καλατζή», πρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη σειρά του Star και το Breakfast@Star «τρύπωσε» στα γυρίσματα, για να μάθει spoiler και… «καυτές» εξελίξεις!

«Ήξερα ότι είναι πολύ ωραία δουλειά αυτό που κάνουμε», είπε για την επιτυχία της σειράς η Σμαράγδα Καρύδη και αποκάλυψε τα μηνύματα που δέχεται: «Θέλουν πάρα πολύ να τα φτιάξω με τον Νίκο. Λένε τη γνώμη τους, ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος, μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που γίνεται. Φαίνεται να υπάρχει μία έλξη με τον “Αργύρη”, αλλά υπάρχουν και πολλά εμπόδια τα οποία στο μέλλον θα γίνουν πιο ισχυρά. Σε αυτή τη σειρά τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεν κλείνει οριστικά».

«Ο κόσμος το βλέπει το σήριαλ και το αγαπάει ήδη πολύ. Δεν ξέρω τίποτα για το Twitter. Οι φαντασιώσεις, όπως αυτές του Αργύρη, αν είσαι τυχερός, πραγματοποιούνται. Θα δούμε. Υπάρχει έρωτας, πόσο να το κρύψεις. Υπάρχει η αντιπαλότητα και τα νεύρα. Ο πρώην άντρας της Πηνελόπης ακούγεται προς το παρόν ότι έχει πεθάνει. Ο Παύλος θα παίξει ρόλο στη συνέχεια», δήλωσε ο Νίκος Κουρής.

Spoiler: Τι θα συμβεί με τον Αργύρη;

Η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου αποκάλυψε δύο από τα μηνύματα που έλαβε. «Το ένα, που μου το είπε ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, είναι ότι τον ρώτησε η θεία του “αυτή η κυρία που παίζει την αρχηγό της αστυνομίας είναι όντως αστυνομικός;”. Το δεύτερο που μου έχει μείνει είναι ότι “αν αυτή είναι αρχηγός της αστυνομίας συλλάβετέ με τώρα”. Σαν spoiler θα σου πω ότι ο Αργύρης θα μπλέξει πάρα πολύ άσχημα και θα χρειαστεί να βγάλω πάλι εγώ το φύδι από την τρύπα».

Η Ελίζα Σκολίδη, είπε από την πλευρά της: «Το ότι συμπάθησαν τη “Δάφνη”, η οποία είναι και στριμμένη, εργασιομανής, δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της, αντιερωτική εντελώς…».

Ο Ηλίας Μουλάς τόνισε: «Προσπαθώ να βρω τον σωστό τρόπο για να προσεγγίσω τη Δάφνη. Είναι λίγο δύσκολο. Δεν έχει πετύχει μέχρι τώρα».

Διαβάστε ακόμα

IQ 160 – Επεισόδιο 10: Η Πηνελόπη κινδυνεύει με απόλυση από την επιθεωρήτρια!