Ισραήλ: «Έχουμε πληροφορίες ότι η Σάνι είναι ζωντανή»
Πρωινές εκπομπές

Ισραήλ: «Έχουμε πληροφορίες ότι η Σάνι είναι ζωντανή»

Ισραήλ: «Έχουμε πληροφορίες ότι η Σάνι είναι ζωντανή»

Η Ελληνίδα θεία της 22χρονης Γερμανίδας μιλά στο Πάμε Δανάη για την ανιψιά της και τον πόλεμο στο Ισραήλ

Την απόλυτη φρίκη βιώνουν στο Ισραήλ με τους τρομοκράτες της Χαμάς να σκοτώνουν όποιον βρίσκουν μπροστά τους.

Οι σειρήνες ήχησαν πριν από περίπου μια βδομάδα στις 6:30 το πρωί, με αρκετούς που βρίσκονταν σε Φεστιβάλ να έχουν δολοφονηθεί ή να είναι όμηροι των τρομοκρατών.

Ανάμεσά τους και η 22χρονη Σάνι από τη Γερμανία, με βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να την θέλουν νεκρή.,

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται το άψυχο σώμα της, το οποίο αναγνώρισε η οικογένειά της από τα τατουάζ, να βρίσκεται σε μια καρότσα.

Γύρω της οι τρομοκράτες να φωνάζουν με τα όπλα ανά χείρας.

Η Ελληνίδα θεία της 22χρονης μιλά στο Πάμε Δανάη και παρά το βίντεο που αντίκρισαν αναφέρει πώς υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι ζωντανή.

«Μαζί της αγνοείται και ο φίλος της. Στην αρχή δεν θέλαμε να πιστέψουμε ότι συνέβη κάτι τέτοιο στο Ισραήλ. Λέγαμε αποκλείεται.

Όταν είδαμε το βίντεο στην καρότσα, στην αρχή είδαμε τα μαλλιά της, αλλά στη συνέχεια είδαμε το τατουάζ στο πόδι της και από εκεί καταλάβαμε ότι ήταν αυτή.

Είχαμε σοκαριστεί, δεν το πιστεύαμε και δεν πιστεύαμε και την αγριότητα που βγάλανε αυτοί οι άνθρωποι σε ένα γυναικείο σώμα, τραγικό.

Αυτές οι σκηνές δεν μπορούν να φύγουν από το μυαλό.

Έχουμε πληροφορίες ανθρώπων που αυτή τη στιγμή είναι μέσα στη Γάζα, ότι η Σάνι είναι ζωντανή, θα ήθελα πολύ να ακούσω ευχάριστα νέα».

Διαβάστε επίσης

Ισραήλ: «Ο θάνατος της κόρης μου ήταν ευλογία»