Ισραήλ: Τρόμος για το συνεργείο του Mega – Ρουκέτα έσκασε μόλις 10 μέτρα μακριά του
Πρωινές εκπομπές

Ισραήλ: Τρόμος για το συνεργείο του Mega – Ρουκέτα έσκασε μόλις 10 μέτρα μακριά του

Ισραήλ: Τρόμος για το συνεργείο του Mega – Ρουκέτα έσκασε μόλις 10 μέτρα μακριά του

Προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα, ενώ κινδύνεψαν οι απεσταλμένοι των τηλεοπτικών μέσων

Τρόμος και πανικός επικράτησε στην πόλη Σντερότ την Παρασκευή, όταν ρουκέτα της Χαμάς εξερράγη μόλις 10 μέτρα από τηλεοπτικά συνεργεία, ανάμεσα στα οποία, ήταν ο απεσταλμένος του MEGA Λεωνίδας Καπερναράκος με τον εικονολήπτη Ηλία Μπασίσογλου.

Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα, ενώ κινδύνεψαν οι απεσταλμένοι των τηλεοπτικών μέσων.

Ο απεσταλμένος του MEGA Λεωνίδας Καπερναράκος, είπε πως το απόγευμα ήταν εφιαλτικό καθώς οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών συνεργείων που βρίσκονται στην περιοχή ξαφνικά είδαν να έρχεται ένα περιπολικό, με τις ισραηλινές αρχές να τους ενημερώνουν πως θα πρέπει να απομακρυνθούν από το σημείο και να κρυφτούν στο καταφύγιο που βρισκόταν κοντά.

Επικράτησε πανικός και ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο έσπευσε να κρυφτεί στο νηπιαγωγείο που λειτουργεί ως καταφύγιο.

«Ο χρόνος για προστατευτείς είναι γύρω στα 5 με 7 δευτερόλεπτα», σχολίασε ο δημοσιογράφος του MEGA.

Ο ίδιος o απεσταλμένος του MEGA Λεωνίδας Καπερναράκος, όπως είπε, δεν πρόλαβε να μπει στο καταφύγιο και για πολύ ώρα δεν μπορούσε να ακούσει αφότου χτύπησε η ρουκέτα.

Όλοι οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών μέσων που βρίσκονται στην περιοχή και καλύπτουν τις εξελίξεις του πολέμου είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ανάμεσα στα αυτοκίνητα που χτυπήθηκαν από την ρουκέτα της Χαμάς είναι και εκείνο του MEGA.

Διαβάστε ακόμα

Ισραήλ: Ρουκέτα έπεσε δίπλα σε τηλεοπτικά συνεργεία