J2US: Οι φήμες για τον έρωτα, η σάτιρα και το τηλεοπτικό μέλλον
Πρωινές εκπομπές

J2US: Οι φήμες για τον έρωτα, η σάτιρα και το τηλεοπτικό μέλλον

J2US: Οι φήμες για τον έρωτα, η σάτιρα και το τηλεοπτικό μέλλον

Όσα δήλωσαν οι διαγωνιζόμενοι στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι

Οι πρωταγωνιστές του J2US μίλησαν στο «Χαμογελα και Πάλι» και προχώρησαν σε αποκαλύψεις!

Η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας απάντησαν για το εάν ειναι ζευγάρι στη ζωή, ενώ εκείνη ρωτήθηκε και για την Eurovision.

«Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί με τον παρτενέρ μου. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Συνεχώς μας ρωτούν αν είμαστε ζευγάρι οπότε στην σκηνή κάνουμε αυτό που πρέπει χωρίς να μας ενδιαφέρουν όσα λέγονται. Θα ήθελα να με δω στην Eurovision», ανέφερε η Τάνια Μπρεάζου.

Ο Γιάννης Καπετάνιος ρωτήθηκε για την κόντρα Τριαντάφυλλου – Σεφερλή: «Δεν θυμάμαι αν ο Μάρκος Σεφερλής αφαίρεσε το απόσπασμα που τον αφορούσε την ημέρα που ήρθε ο Τριαντάφυλλος στην παράσταση. Την οικογένεια θα πρέπει να την σεβόμαστε κι ιδίως τα μικρά παιδιά. Οι παλαιότεροι έκαναν πιο σκληρή σάτιρα. Ο Χάρρυ Κλυνν σατίριζε ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Μάρκος πάντα σατίριζε θέματα από την τηλεόραση, αλλά δεν βωμολοχούσε. Το κοινό του αποτελείται και από πολλά μικρά παιδιά».

Η Σοφία Κουρτίδου απάντησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει το Booth: «Μακάρι να ξαναγίνει το Booth, το αγαπήσαμε πολύ».

Ο Θανάσης Πάτρας πήρε θέση για όσα λέγονται και γράφονται για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Η Ελεονώρα Μελέτη έχει δίκιο. Δεν είναι ωραίο να λέγονται πράγματα για καμία εκπομπή, τα οποία δεν έχουν βάση. Η εκπομπή μας δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που ακούγονται διάφορα. Ο Κώστας Τσουρός μου αρέσει το σαββατοκύριακο, γιατί να μην παρουσιάσει και τηλεπαιχνίδι;».

Διαβάστε ακόμα

J2US – Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο νέος κόουτς της Δώρας Παντέλη!