Καινούργιου: «Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω!»
Πρωινές εκπομπές

Καινούργιου: «Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω!»

Καινούργιου: «Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω!»

Η παρουσιάστρια της Super Κατερίνας έβαλε τα κλάματα μιλώντας για τη φίλη της Μαριλού Κοζάρη που γέννησε

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην εκπομπή της για τη γέννηση του μωρού της κολλητής της, Μαριλού Κοζάρη.

«Αχ και να ξέρατε τι παιδί έκανε η Μαριλού με τον Μουζουράκη, Πήγα και το είδα και εν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω! Ένα κοριτσάκι 4 κιλά και δεν το λέω επειδή είναι το μωρό της κολλητής μου, δεν έχω δει ομορφότερο μωρό στη ζωή μου, πιο ήρεμο, πιο γαλήνιο. Χτες ήταν η πρώτη φορά παρότι έχουν γεννήσει και άλλες φίλες μου που είπα “Θε μου βοήθησε με να ζήσω κι εγώ αυτή την ευλογία. Να τους ζήσει!».

Στην εκπομπή ξεκίνησε να μιλάει ο γυναικολόγος της Μαριλούς Κοζάρη, Παναγιώτης Τζώνης, παιδικός φίλος της Κατερίνας. «Οι μπαμπάδες μας κολλητοί πάρα πολλά χρόνια» διευκρίνισε η παρουσιάστρια.

«Εγώ πήγα απόγευμα, οι άλλες φίλες μου είχαν πάει το πρωί και κοιμόντουσαν, ο Πάνος δίπλα της. Λέω “ξυπνήστε, ήρθα”. Παρ’ όλη την ταλαιπωρία που είχαν από τον φυσιολογικό τοκετό. Ήταν τόσο ευτυχισμένοι! Εγώ έβαλα τα κλάματα» είπε η Κατερίνα.

Ο γυναικολόγος του ζευγαριού δήλωσε ότι ήταν ένας πολύ όμορφος τοκετός και ότι η μαμά ήταν πολύ συνεργάσιμη και είχε υπομονή. «Καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας τον τοκετό, ο Πάνος και η Μαριλού βιώσανε αυτό το ταξίδι πάρα πολύ όμορφα, όπως το ονειρεύτηκαν, η Μαριλού ήταν πολύ ήρεμη. Ήταν ένα πανέμορφο μωρό. Η Μαριλού ήταν υπερβολικά θαρραλέα, έδειξε πολύ μεγάλη δύναμη και πείσμα την ώρα που έπρεπε στο τελικό στάδιο του τοκετού. Ο Πάνος ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα της παρόλο που ο τοκετός κράτησε 12 ώρες. Ήταν πολύ υποστηρικτικός».

«Δεν το περίμενα. Είναι πολύ φοβιτσιάρα, απορώ που έκανε φυσιολογικό τοκετό, το έλεγα και στη μητέρα της» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για τη φίλη της.

Η συγκίνηση περίσσευε στην εκπομπή καθώς ο συγκεκριμένος γιατρός είναι παιδικός της φίλος και του ανέφερε ότι «ο μπαμπάς σου θα είναι πολύ περήφανος για σένα που θα σε βλέπει».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα για το Πρωινό και τα αποκλειστικά του