«Καλοκαίρι #Yes»: Ποιος θα λέει την πρώτη «καλημέρα» στη νέα εκπομπή του OPEN;
Πρωινές εκπομπές

«Καλοκαίρι #Yes»: Ποιος θα λέει την πρώτη «καλημέρα» στη νέα εκπομπή του OPEN;

«Καλοκαίρι #Yes»: Ποιος θα λέει την πρώτη «καλημέρα» στη νέα εκπομπή του OPEN;

Μαριάντα Πιερίδη, Τριαντάφυλλος ή Φελίσια Τσαλαπάτη

Πρόβες για την πρεμιέρα τους στην καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN, «Καλοκαίρι Yes», πραγματοποιούν η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη!

Οι τρεις νέοι παρουσιαστές της καινούριας εκπομπής του καναλιού, μίλησαν στη εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψαν ποιος θα αναλαμβάνει να καλημερίζει καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό.

«Το έχουμε πάρει πάρα πολύ ζεστά, οι πρόβες μας δείχνουν ότι δένουμε πολύ όμορφα μεταξύ μας, το καλό είναι ότι γνωριζόμασταν από πριν και με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Βγαίνει πολύ ωραία. Τον χώρο τον αισθάνομαι πολύ δικό μου, σαν στο σπίτι μου και είναι το πιο θετικό. Είμαστε μια ομάδα, την πρώτη καλημέρα θα τη λέω εγώ. Θα τα κοιτάξω τα νούμερα τηλεθέασης, έχουμε άγχος και αγωνία για όταν θα βγούμε στον αέρα», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Κάναμε το τρέιλερ, είναι φανταστικά όλα, πολύ φρέσκα θέματα, δροσερά, θα έχει τα πάντα. Εννοείται ότι θα σχολιάζουμε θέματα της επικαιρότητας, όλα θα τα κάνουμε. Κάνουμε δοκιμαστικά, η χημεία μας είναι πολύ ωραία», τόνισε ο Τριαντάφυλλος.

«Θα είναι ψυχαγωγικό, θα είμαστε μια παρέα και αυτό θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο. Θα έχει από όλα. Περισσότερη τριβή από όλους έχω με τον Τριαντάφυλλο γιατί είμαστε 5 μήνες από το J2US. Δεν κάνουμε κάτι για να τελειώσει, το κάνουμε για να γίνει καλά. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να οδηγήσει αλλού», τόνισε η Φελίσια Τσαλαπάτη.