«Καλοκαίρι #Yes»: Θέμα «χωρισμός» και έντονη διαφωνία ανάμεσα σε Πιερίδη και Τριαντάφυλλο
Πρωινές εκπομπές

«Καλοκαίρι #Yes»: Θέμα «χωρισμός» και έντονη διαφωνία ανάμεσα σε Πιερίδη και Τριαντάφυλλο

«Καλοκαίρι #Yes»: Θέμα «χωρισμός» και έντονη διαφωνία ανάμεσα σε Πιερίδη και Τριαντάφυλλο

Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό

Το θέμα των χωρισμών ανάμεσα στα ζευγάρια συζήτησαν στο «Καλοκαίρι #Yes», μαζί με την καλεσμένη τους Βανέσα Αδαμοπούλου, η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη, με τους τόνους να ανεβαίνουν.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Ιωάννη Παπαζήση και κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Τριαντάφυλλος επεσήμανε πόσο έχει αλλάξει η εποχή στα θέματα των ζευγαριών και πόσο εύκολα χωρίζουν πλέον, συγκριτικά με παλαιότερα.

Οι ατάκες του Ντάφυ φάνηκε να «σοκάρουν» τη Μαριάντα Πιερίδη, η οποία έχει περάσει έναν μεγάλο χωρισμό,  με αποτέλεσμα να υπάρξει διαφωνάι ανάμεσά τους.

Τριαντάφυλλος: «Μήπως φταίει… Περίμενε ρε Μαριάντα. Μήπως φταίει η νέα γενιά; Εσένα ο μπαμπάς σου κι η μαμά σου γιατί είναι μαζί; Εγώ έχασα τον πατέρα μου, αλλά θα ήταν μαζί με τη μαμά μου. Ξέρω τον θείο μου και την θεία μου μαζί, παππούδες και γιαγιάδες. Μήπως φταίει η ζωή που προχωρά κι αλλάζει; Α αυτός είναι πιο ωραίος, α αυτός έχει αμάξι, α αυτός είναι λεφτάς».

Μαριάντα Πιερίδη: «Όχι, μιλάς για τελείως διαφορετικό τύπο γυναίκας. Όταν γίνεσαι μαμά, δεν τα βλέπεις αυτού του είδους τα ερεθίσματα».

Τ: «Μαριάντα! Είδα τον μπαμπά σου και τη μαμά σου πολύ ωραία».

Μ.Π: «Οι γονείς μου είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι».

Τ: «Γιατί οι παλιοί είναι έτσι κι οι σύγχρονοι πάντα χωρίζουν κι είναι διαφορετικοί; Τι έχετε πάθει και χωρίζετε όλοι εσείς;».

«Μας την λέει ο Τριαντάφυλλος, έτσι;», είπε η Βανέσα Αδαμοπούλου στη Μαριάντα Πιερίδη με την παρουσιάστρια να απαντά στον Τριαντάφυλλο.

«Απίστευτο έτσι; Θέλουμε μία ολόκληρη εκπομπή και θα σου απαντούσα πραγματικά… Να το πω πιο με μία επικεφαλίδα; Οι γυναίκες είμαστε πιο ανεξάρτητες τώρα, δεν βασιζόμαστε σε κανένα. Στις εποχές εκείνες οι γυναίκες βασίζονταν επάνω στους άντρες τους… Η κάθε μάνα εκείνες τις εποχές τραβούσε τον δικό της γολγοθά».

Διαβάστε ακόμα

Μαρία Πολύζου για τη μάχη με τον καρκίνο: «Το σώμα ακόμα υποφέρει»