Καλομοίρα: «Φοβάμαι τα πάντα»
Πρωινές εκπομπές

Καλομοίρα: «Φοβάμαι τα πάντα»

Καλομοίρα: «Φοβάμαι τα πάντα»

Όσα είπε για τα παιδιά της και τον σύζυγό της

Η Καλομοίρα μίλησε αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη» και τις Ψυχολογίες του Γιώργου Κρικοριάν και αναφέρθηκε στη μητρότητα, στα παιδικά της χρόνια, αλλά και στη σχέση με τον σύζυγό της.

«Γενικά έχω άγχος, δεν ξέρω τι μου το προκαλεί αλλά είναι πάντα εκεί. Έχω νεύρα αλλά είναι δημιουργικό νεύρο, τότε μου βγαίνουν τα καλύτερα. Είμαι πολύ καλά αυτόν τον καιρό. Θα περιέγραφα τον εαυτό μου με τις λέξεις ‘ευγνώμων, θετική και με αγάπη’».

Η παιδική ηλικία

«Από την παιδική μου ηλικία θυμάμαι ότι ήμουν κάτω στο υπόγειο και τραγουδούσα με τις ώρες. Με συγκινεί όταν με βλέπω μικρή, αυτό το κορίτσι είχε τόσο ενθουσιασμό και τόσα όνειρα. Ακολουθούσα τους κανόνες μικρή, αλλά θέλω να μάθω στα παιδιά μου να μην τους ακολουθούν πάντα. Ο Νίκος μου θέλει πάντα να τα κάνει όλα σωστά, αλλά του λέω ‘Νίκο μου νομίζεις ότι αν μου πεις όχι δε θα σ’ αγαπάω; Γιατί δε λες όχι στη μαμά;’».

Η καριέρα

«Έκανα τρέλες για να πετύχω στο τραγούδι. Στο ‘Fame Story’ ζήτησαν εξετάσεις και ο γιατρός δεν ήθελε να μου τις δώσει και γι’ αυτό πήγα στο νοσοκομείο κι έκανα ότι ήμουν άρρωστη».

Όπως λέει η ίδια:

«Φοβάμαι τα πάντα, είναι ένα πρόβλημα αλλά θα τα κάνω αυτά που φοβάμαι. Έρωτας είναι για μένα στην αρχή μιας σχέσης, μετά έρχεται η αγάπη και είναι κάτι πιο βαρύ. Υπάρχει ζήλεια στο ζευγάρι, αν έρθει μια κοπέλα και μιλήσει στον σύζυγό μου θα τη μαλώσω. Αν έρθει κάποιος και μιλήσει σε εμένα είναι διαφορετικό από το να μιλήσει κάποια στον Γιώργο».

Ο σύζυγός της

«Αλλάζει το ζευγάρι μετά τα παιδιά, όσοι λένε το αντίθετο είναι ψεύτες, γιατί αλλάζουν τα πάντα. Ο Γιώργος είναι πολύ ειλικρινής και με εκνευρίζει αυτό, μερικές φορές θέλω να κάνει τον ‘Κινέζο’».

Η ίδια συμπληρώνει πως:

«Μικρή άκουγα πολύ Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση. Δεν επιλέγω τραγούδια με τον Γιώργο, του λέω ‘το είδος σου, το είδος μου».

Όσο για το νέο της τραγούδι;

«Για το νέο μου τραγούδι ‘Rolling’ άκουσα μόνο μια γραμμή και είπα ‘τρελαίνομαι, αυτό είναι’».

Διαβάστε ακόμα

Καλομοίρα: Το χαριτωμένο στιγμιότυπο με τα παιδιά της φορώντας παραδοσιακές στολές για την 25η Μαρτίου