Καλομοίρα: «Οι πλαστικές που έκανα σου αρέσουν; Αστειεύομαι δεν έκανα, ηρεμήστε!»
Πρωινές εκπομπές

Καλομοίρα: «Οι πλαστικές που έκανα σου αρέσουν; Αστειεύομαι δεν έκανα, ηρεμήστε!»

Καλομοίρα: «Οι πλαστικές που έκανα σου αρέσουν; Αστειεύομαι δεν έκανα, ηρεμήστε!»

«Έχω στο συρτάρι μου έτοιμο τραγούδι για την Eurovision αλλά θα το βγάλω», δήλωσε

Η Καλομοίρα μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και την Δέσποινα Καμπούρη για τα παιδιά και τον σύζυγό της, την πορεία της καριέρας της, τη Eurovision και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Αναφερόμενη στα παιδιά και τον σύζυγό της, είπε:

«Δεν μου λείπουν τα παιδιά όταν είμαι στην Ελλάδα για δυο μέρες, μετά τις τρεις-τέσσερις μέρες νιώθω τύψεις. Ήξερα από μικρή ότι θα παντρευτώ. Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, του είπα ”θα σου δώσω όσα παιδιά θέλεις”. Γνωρίζω τον Γιώργο από μικρό, θυμάμαι την στιγμή που είπα, ”αυτός είναι ο άντρας μου”. Ο Γιώργος είναι τα πάντα μου, είναι αυτός που με καταλαβαίνει. Πέρασα μια κρίση που επηρέασε και τη σχέση μας με τον Γιώργο. Διάβαζα βιβλία που μου θύμιζαν τα παιδικά χρόνια που εγώ δεν έζησα γιατί συνέχεια δούλευα. Ο Γιώργος μου έλεγε, ”δεν πρέπει να σκέφτεσαι έτσι, έχει κάνει πράγματα άλλα και πρέπει να είσαι ευγνώμων».

Για την πορεία της καριέρας της και το ενδεχόμενο να γυρίσει στον διαγωνισμό της Eurovision, ανέφερε:

«Ήταν μια θυσία το να ακολουθήσω τον άντρα που αγαπάω αφήνοντας την καριέρα μου. Η δημοσιότητα και η τηλεόραση είναι ωραία, αλλά δεν ζω γι’ αυτά. Είναι σπάνιο να βρεις την αληθινή αγάπη στην προσωπική σου ζωή. Προτίμησα να ρισκάρω τα πάντα, καριέρα, τραγούδι, φώτα για να έχω κάτι αληθινό. Όταν με είδε ο Γιώργος να παίζω πιάνο μου είπε, ”πρέπει να ξανακάνεις κάτι”. Είμαι καλλιτέχνης και πρέπει να δημιουργώ, αλλιώς θα τρελαθώ! Για αυτό έκανα οκτακόσια φαγητά στο σπίτι».

«Πάντα ένιωθα ότι θα πάω ξανά στην Eurovision όπως ο Ρουβάς και η Παπαρίζου, που είχαν πάρει ίδια θέση με εμένα. Έχω στο συρτάρι μου έτοιμο τραγούδι για την Eurovision αλλά θα το βγάλω το επόμενο χρονικό διάστημα, δεν θέλω να περιμένω άλλο. Δεν ξέρω αν θα αποδεχόμουν πρόταση της ΕΡΤ για την Εurovision. Θα το παίξω και δύσκολη ε; Όχι, πραγματικά δεν ξέρω θα έπρεπε να το συζητήσω με τον Γιώργο και τα παιδιά. Η καρδιά μου πάει ”ντάκα ντάκα”, αυτό ναι, αλλά είμαι και μάνα!».

Επίσης αναφέρθηκε στα σχόλια και τις φήμες για τις πλαστικές επεμβάσεις, τι είπε:

«Οι πλαστικές που έκανα σου αρέσουν; Αστειεύομαι δεν έκανα, ηρεμήστε! Η συζήτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις δεν με πειράζει, αλλά αν ήμουν 18 ετών μπορεί να είχα αυτοκτονήσει, αυτό είναι το bullying, θα με πείραζε στην ψυχή, είμαι σίγουρη, τώρα όμως είμαι 39 ετών. Σκεφτόμουν πως όταν πάει η κόρη μου στο σχολείο και έχει social media αν κάποιος της γράψει τέτοια σχόλια θα τρελαθώ. Έκατσα με τα παιδιά μου και τους έδειξα όλα τα μηνύματα που πήρα στα social media. Τους εξήγησα πως η showbiz έχει δύο πρόσωπα. Τους είπα, ”κοίταξτε πως αντιδράει η μαμά”. Αφήνω άλλον να μου πει πως να αισθανθώ με τον εαυτό μου; Όχι!».

«Κάτι που με έχει πειράξει και είχε ειπωθεί το είχε πει ένας σπουδαίος συνθέτης, ”εντάξει δεν έχω γράψει και για την Καλομοίρα”, αυτό που είπε με πείραξε. Γιατί είμαι κι εγώ μουσικός, γράφω μουσική, καταλαβαίνω μουσική και τραγουδάω σωστά, δεν μπορείς να πεις τίποτα σε αυτό», θέλησε να τονίσει.

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Καλομοίρα: «Να ρωτήσετε την ΕΡΤ αν θα ξαναπήγαινα στην Eurovision, μάλλον η απάντηση είναι όχι»