«Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ»: Backstage από τα νυχτερινά γυρίσματα – Τι αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές;
Πρωινές εκπομπές

«Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ»: Backstage από τα νυχτερινά γυρίσματα – Τι αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές;

«Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ»: Backstage από τα νυχτερινά γυρίσματα – Τι αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές;

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Τζένη Θεωνά, ο Παύλος Ευταξόπουλος και άλλοι...

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 21:45 κάνει ο β΄κύκλος της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι» και όλα έχουν αλλάξει!

Από το σχολείο, μέχρι τους καθηγητές αλλά και τους μαθητές!

Η εκπομπή «Δύο στις δέκα» βρέθηκε στα παρασκήνια των νυχτεριών γυρισμάτων της σειράς και μίλησε με τους πρωταγωνιστές!

«Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Καταρχάς αλλάξαμε σχολείο, είναι άλλοι οι μαθητές, άλλος κόσμος γενικότερα.  Είναι ένα καλό ιδιωτικό σχολείο και μπορείς να πεις άλλου είδους παραβατικότητα, αλλά παραβατικότητα. Για να μην έχουμε και ψευδαισθήσεις ότι η παραβατικότητα υπάρχει μόνο στις φτωχογειτονιές και στους λαϊκούς ανθρώπους», δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. 

Από την πλευρά της, η «νέα» της σειράς, Τζένη Θεωνά, τόνισε: «Δεν με αγχώνει η επιτυχία της σειράς, ίσα ίσα με ανακουφίζει και μου δημιουργεί την προσδοκία ότι τα πράγματα θα είναι εξίσου ωραία και δημιουργικά και ακόμα καλύτερα. Βλέπω τους ανθρώπους που δεν είναι καθόλου κουρασμένοι, δεν έχουν φθαρεί, δεν έχουν πέσει, έχουν ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό και μόλις κουραζόμαστε έρχονται περσινοί συνάδελφοι και λένε “αν σε ανακουφίζει, να ξέρεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι συγκλονιστικό”. Αυτό είναι χαρά και εγγύηση, έτσι κι αλλιώς εμπιστεύομαι πολύ την ΕΡΤ στη μυθοπλασία και τις δουλειές της, ειδικά στη συγκεκριμένη σειρά».

«Έχω πάθει μεγάλη ταραχή που υποδύομαι την μαθηματικό, βλέπω εξισώσεις και λέω Χριστέ μου τι θα κάνω; Πρέπει να τα μάθω», κατέληξε.

Ο Παύλος Ευταξόπουλός τόνισε: «Πέρσι η σειρά αγαπήθηκε πολύ και φέτος προσπαθούμε διπλά για να αγαπηθεί. Φέτος έρχομαι ως καθηγητής πλέον, φιλόλογος και θα δούμε τι θα αποκαλυφθεί στο μέλλον».

Ο Χριστόδουλος Στυλιανός θα είναι ο νέος λυκειάρχης του ιδιωτικού σχολείου.

«Είναι τόσο πυκνή η πλοκή, είναι τόσο γρήγορα τα πράγματα που έρχονται, που από την αρχή της ιστορίας, θα δούμε να συμβαίνουν πράγματα και θάματα. Το ζήλευα, ήθελα πάρα πολύ να συμμετέχω σε αυτό και όταν ήρθε η πρόταση πέταξα τη σκούδια μου», δήλωσε.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αλέκος Κυράνης, αποκάλυψε για τη σειρά: «Έχουμε ξεκινήσει ένα σερί νυχτερινών γυρισμάτων, θα μας πάρει μέρες αυτό γιατί συμβαίνουν διάφορα τα οποία θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια. Θα λύνονται τα μυστήρια ανά επεισόδιο».

«Είμαι η Δέσποινα Γκριμάνη, η σύζυγος του Σταματάκη, στη σειρά, είμαι μεσίτρια πολυτελών κατασκευών, είμαι μια δυναμική γυναίκα , ξέρω τι θέλω από τη ζωή μου, βάζω τα όριά μου, διεκδικώ αυτό που θέλω», επεσήμανε η Λήδ Ματσάγγου.

Οι Μιχάλης Οικονόμου και Ιωάννα Ασημακοπούλου μίλησαν για τους ρόλους τους. «Ενσαρκώνουμε τον Ίκαρο και τη Δάφνη που σπούδαζαν μαζί νομική στη Γαλλία».

Ο Νικόλας Χαλκιαδάκης και ο Τίτος Πινάκας θα είναι μαθητές του ιδιωτικού σχολείου

Διαβάστε ακόμα

«Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ»: Πότε κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος;