Κασσελάκης: «Όποιος θέλει να με φλερτάρει, να είναι καλά, να έρθει να ψηφίσει κιόλας!»
Πρωινές εκπομπές

Κασσελάκης: «Όποιος θέλει να με φλερτάρει, να είναι καλά, να έρθει να ψηφίσει κιόλας!»

Κασσελάκης: «Όποιος θέλει να με φλερτάρει, να είναι καλά, να έρθει να ψηφίσει κιόλας!»

Η αναφορά στην προσωπική του ζωή και η αποκάλυψη για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα στην οποία το πρώτο πράγμα που ξεκαθάρισε είναι ότι όνειρό του δεν είναι η καρέκλα του πρωθυπουργού αλλά να προσφέρει έργο στον τόπο.

«Το όνειρο μου δεν είναι να γίνω πρωθυπουργός είναι να προσφέρω στον τόπο. Να αφήσω μια παρακαταθήκη με λαμπρά μυαλά. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γεννηθεί για να ακολουθήσουν την πολιτική, ένας από αυτούς κυβερνά τώρα την χώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το έγκλημα στα Τέμπη είπε: «Είναι ντροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη που κάνει αντιπολίτευση από το να επιτρέψει να υπάρξει μια προανακριτική για να δούμε τις ευθύνες. Είναι ντροπή να μιλά για εργαλειοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σκεφτείτε να ήταν το παιδί σας το εγγόνι σας πως θα αισθανόσασταν όταν ο Μητσοτάκης προστατεύει τον Καραμανλή. Όλοι να πάρουν τον βουλευτή της περιοχής τους και να ζητήσουν προανακριτική για τον Καραμανλή. Πιστεύω παίζουν πολλά οικονομικά συμφέροντα. Είναι μια αίσθηση αίσθηση που έχω ότι γι’ αυτό έγινε όλη η συγκάλυψη και βιάστηκαν να το μπαζώσουν. Δεν γίνεται 10 μήνες μετά να πάνε να βρουν οστά των συγγενών τους. Είναι όλα πολιτικές αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει τηλεδιοίκηση και να λέγονται ψέματα. Μπορεί κάποιος να πει την αλήθεια; Υπάρχει πολιτική ευθύνη και κάνεις δεν την έχει αναλάβει».

«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν πίσω από την εκλογή μου»

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα πριν αλλά και μετά το συνέδριο.

«Τις εκλογές τις κέρδισα με το σπαθί μου. Δεν πρόκειται να απαντήσω στο τι ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας. Ήταν ουδέτερος στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ήταν πίσω από την εκλογή μου, δεν με βοήθησε. Μου είχε πει ωστόσο ό,τι θέλω μπορώ να τον καλώ και να μου δίνει συμβουλές. Το συνέδριο πλέον είναι στο παρελθόν. Θεωρώ ότι ο Τσίπρας έπρεπε να είχε έρθει στο συνέδριο με ενόχλησε που δεν ήρθε. Ο Τσίπρας ξέρει τι αντιμετώπισε από το σύστημα όταν ήταν πρωθυπουργός. Τον αγαπώ και μετά το συνέδριο. Δεν έχουμε μιλήσει μετά το συνέδριο όμως θα τον πάρω για να μιλήσουμε».

Μία μεγάλη μερίδα από τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στοχοποιούν την «αστική» εικόνα του. Τι απαντά ο ίδιος;

«Όταν λέμε ότι έχω αγνά κίνητρα ο κόσμος το καταλαβαίνει. Μπορεί η εικόνα μου να είναι αστική αλλά τα κίνητρά μου δεν είναι. Η εικόνα μου δεν είναι ο λόγος που έχω τόση απήχηση. Αυτοί που με ψήφισαν θέλουν να είμαι αντίθετα στο σύστημα. Στις αστικές περιοχές εγώ και η Αχτσιόγλου είχαμε τα ίδια ποσοστά».

«Δεν επιθυμώ καμία ειδική μεταχείριση στη θητεία μου»

Λίγο πριν παρουσιαστεί στον στρατό τόνισε ότι είναι τιμή του να υπηρετήσει την πατρίδα.

«Σε 13 μέρες θα παρουσιαστώ είτε Θήβα είτε Σπάρτη. Θα κάτσω δυο εβδομάδες. Θεωρώ ότι είναι τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Ό,τι ισχύει για τους άλλους θα ισχύει και για μένα δεν επιθυμώ καμία ειδική μεταχείριση».

«Ψάχνουμε με τον Τάιλερ το δικό μας σπίτι»

Σε πιο προσωπικά θέματα μίλησε για τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, με τον οποίο αυτή την περίοδο ψάχνουν για σπίτι.

«Είμαστε με τον Τάιλερ στο ενοίκιο αλλά ψάχνουμε να πάρουμε δικό μας σπίτι. Ψάχνουμε στο κέντρο για να είμαι κοντά στη Βουλή και στα γραφεία του κόμματος».

«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, έχουμε αποφασίσει το πού. Νομίζω ότι έχεις μία εξαιρετική ομάδα για ελεύθερο ρεπορτάζ, άρα βάλε τους να δουλέψουν. Νομίζεις ότι πέσω σε αυτή την παγίδα; Ο γάμος θα γίνει εκτός Αθηνών».

«Τα βράδια με βρισκόμαστε με φίλους. Όταν είμαστε σπίτι βλέπουμε σειρές. Βέβαια μας αρέσει πολύ η φύση και σε λίγο καιρό θα πάμε εκδρομή στην ορεινή Αρκαδία».

Η αλήθεια του καθενός είναι η αλήθεια του. Να υπάρχει διαφάνεια στο lifestyle όλων των πολιτικών, πώς περνάνε στο σπίτι τους, πώς βιοπορίζονται. Έχω σκεφτεί ότι κάποιοι δεν θα με ψηφίσουν λόγω της προσωπικής μου ζωής. Δεν περίμενα ότι θα γινόμασταν τόσο γρήγορα viral. Πρώτα άρχισαν με το lifestyle, μετά ότι είμαι ρηχός, μετά ότι είμαι ηλίθιος μετά ότι είμαι κακός. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα.

Δεν σκέφτομαι την εξωτερική μου εμφάνιση, μου είναι αδιάφορο.

Δεν δέχομαι φλερτ γιατί έχω 40 αστυνομικούς δίπλα μου. Όποιος θέλει να με φλερτάρει να είναι καλά, να έρθει να ψηφίσει κιόλας!»

«Συνομίλησα με τον Μπέο πριν από μια βδομάδα»

Για τις επιθέσεις του Αχιλλέα Μπέου εναντίον του είπε: «Συνομίλησα με τον Μπέο πριν από μια βδομάδα τηλεφωνικά και δεν έχω σκοπό να εκδικηθώ κανέναν και δεν θέλω να διχάσω. Κατάλαβε ότι είμαι ακομπλεξάριστος. Μου ήρθε αυθόρμητα η έκφραση που είχα πει τότε για τον Μπέο».

Διαβάστε επίσης

Στέφανος Κασσελάκης: Ο Τάιλερ Μακμπέθ αποκαλύπτει – «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα»