Γιάννης Βαρδής: «Την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω!»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Βαρδής: «Την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω!»

Γιάννης Βαρδής: «Την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω!»

Ο γιος του Αντώνη Βαρδή απασφάλισε εναντίον της Φιλοθέης Μωβ μετά τις δηλώσεις της για τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή

Την απάντησή του στις δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ μετά τη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή έδωσε ο Γιάννης Βαρδής και ήταν ιδιαίτερα σκληρή.

Η τελευταία σύζυγος του τραγουδιστή εξηγώντας γιατί δεν πήγε στη συναυλία του τόνισε πως ο Αντώνης Βαρδής δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να γίνουν τέτοιους είδους δρώμενα μετά τον θάνατό του.

Ο γιος του αείμνηστου τραγουδιστή ήταν καταπέλτης στη «Super Κατερίνα» λέγοντας ότι η Φιλοθέη Μωβ προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του αειμνηστου καλλιτέχνη.

«Τι είπε η κυρία Φιλοθέη με το ψεύτικό όνομα; Μαρία Σκιντζή λέγεται. Ο Αντώνης Βαρδής δεν θα έλεγε ποτέ στα παιδιά του “ευχή και κατάρα”. Παντρεύτηκε τρεις μήνες τον πατέρα μου με δική μου υπογραφή χωρίς ο πατέρας μου να έχει την αίσθηση του χρόνου και τη αντίληψης».

«Θα έπρεπε να λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ και να σωπαίνει. Όντως ο πατέρας μου είχε πει ότι δεν ήθελε να γίνει συναυλία γιατί ήταν εν βρασμώ και ήταν στενοχωρημένος από καλλιτέχνες που του γύρισαν την πλάτη».

«Προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του»

«Από τη στιγμή που υπάρχει νόμιμη μοίρα έχει το 25% των δικαιωμάτων. Από τη στιγμή που έφυγε άλλαξε η στάση της , να μην πω λεπτομέρειες. Αν συνεχίσει να βγαίνει στα κανάλια, θα τις πω όμως. Ξέρω πράγματα γραπτά, θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιότητα είναι αυτή η γυναίκα, πάλι προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του».

«Είναι εισοδηματίας, νοικιάζει διαμερίσματα και όταν ήταν έγκυος η γυναίκα μου της είπα να φύγει από το σπίτι και μου είπε θα σε κυνηγήσω νομικά. Εκεί ξύπνησα έφαγα ένα μεγάλο χαστούκι, Προσπάθησε να μπει στους λογαριασμούς του πατέρα μου. Την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου».

Γιατί δεν κάλεσε τη Χριστίνα Μαραγκόζη

«Δεν την κάλεσα γιατί σε μία προσπάθεια που είχε κάνει ο πατέρας μου το 2006 δεν την κάλεσε ούτε ο ίδιος. Εγώ πορεύομαι με τις επιθυμίες της δικής τους».

Διαβάστε επίσης

Φιλοθέη Μωβ: «O Αντώνης Βαρδής είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία»