Κατερίνα Γεωργιάδου: Για πέμπτη φορά έγκυος η Μις Ελλάς 2002
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Γεωργιάδου: Για πέμπτη φορά έγκυος η Μις Ελλάς 2002

Κατερίνα Γεωργιάδου: Για πέμπτη φορά έγκυος η Μις Ελλάς 2002

Το μόντελινγκ και η μεγάλη οικογένεια

Για τους δύο γάμους της, τα τέσσερα παιδιά και το πέμπτο που έρχεται, αλλά και την πορεία της στον χώρο της μόδας, μίλησε η Κατερίνα Γεωργιάδου.

Η Μις Ελλάς 2002, είναι έγκυος για 5η φορά και μίλησε στο «Πρωινό μας» και τη Σοφία Ραυτοπούλου μεταξύ άλλων και για το νέο της βιβλίο.

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ 14 χρονών. Δεν είναι ότι ξαφνικά αποφάσισα να πάω στα καλλιστεία. Ήταν ένα βήμα για μένα, γιατί είχα πάθει κάποια μόλυνση στο δέρμα στο εξωτερικό και είχα σταματήσει για λίγο. Τότε το πρακτορείο μου μού είχε προτείνει να πάω στα καλλιστεία για να επανέλθω στον χώρο. Έτσι βγήκα Μις Ελλάς», δήλωσε η Κατερίνα Γεωργιάδου.

«Πάντα μου άρεσαν τα παιδάκια. Έχω κάνει έναν προηγούμενο γάμο και έχω αποκτήσει δύο κοριτσάκια. Η μία είναι 15 και η άλλη 12. Και τώρα έχω άλλα δύο παιδάκια, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι 4 και 3 ετών. Περιμένουμε να δούμε τι φύλο θα είναι το πέμπτο. Δεν ξέρουμε και δεν θέλουμε να μάθουμε. Είχα χωρίσει έναν χρόνο και τον νυν σύζυγό μου τον γνώριζα από μικρή. Είπαμε να βγούμε φιλικά, όταν τον ξανασυνάντησα και έτσι προέκυψε το ερωτικό. Αγχώνομαι λιγάκι για το πώς θα πάρουν το μωρό τα υπόλοιπα τα παιδιά», αποκάλυψε το πρώην μοντέλο.