Κατερίνα Γκαγκάκη για το TV Stars παρουσιάστε: «Θα ήταν αντιεπαγγελματικό να απαντήσω για κάτι που…»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Γκαγκάκη για το TV Stars παρουσιάστε: «Θα ήταν αντιεπαγγελματικό να απαντήσω για κάτι που…»

Κατερίνα Γκαγκάκη για το TV Stars παρουσιάστε: «Θα ήταν αντιεπαγγελματικό να απαντήσω για κάτι που…»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στην εκπομπή ''TV Stars παρουσιάστε''

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star για την επιστροφή του ριάλιτι TV Stars παρουσιάστε και απάντησε στο ενδεχόμενο να είναι στην κριτική επιτροπή όπως ακούγεται.

«Το διάβασα το ρεπορτάζ που βγήκε για την επιστροφή του TV Stars παρουσιάστε. Δεν έχω κάτι άλλο να πω, αν όντως ισχύει η επιστροφή του, που δεν το ξέρω αν γίνονται συζητήσεις ή αν έχει αναφερθεί είναι αντιεπαγγελματικό από μέρους μου να απαντήσω για κάτι το οποίο δεν μου έχουν πει.

Είναι πολύ υποθετικό, είμαι σε άλλη φάση, αλλά τι να πω; Δεν έχω πει ”ποτέ” σε κάτι. Δεν έχω δει τι κονσεπτ είναι. Έχω μια σχέση με την εταιρεία παραγωγής και πρέπει να κρατήσω ισορροπία. Ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα παραπάνω, μάλιστα μου το στείλανε φωτογραφία το απόσπασμα. Έχω μια θεωρία ότι μέχρι να φτάσει κάποιος να σου πει κάτι, αν θα σου πει κάτι , δεν φανταζόμαστε και δεν αρνούμαστε τίποτα.

Τα δυο πρόσωπα που ακούγονται η κυρία Σάσα Σταμάτη και η Έλενα Χριστοπούλου είναι αποδεδειγμένα πολύ πετυχημένα σε αυτό που κάνουν. Κατά συνέπεια είναι ωραίο να βλέπεις πρόσωπα της τηλεόρασης που έχουν αγαπήσει να επανέρχονται, γιατί όχι;», ανέφερε αρχικά.

«Θεωρητικά έχω αφήσει πίσω την τηλεόραση πολύ καιρό αλλά έχω πει ξανά ότι δεν ξέρεις ποτέ. Ακόμη και όταν τα πρωτοέκανα έλεγα ότι είναι αδύνατο. Είμαι σε μια διαφορετική πορεία αυτή τη στιγμή και έχω σκοπό να τη συνεχίσω. Αν κάποια στιγμή συνδυαστεί με κάτι, θα πρέπει να πληροί κάποιες προδιαγραφές όπως και εγώ θα πρέπει να πληρώ τις προδιαγραφές μιας εκπομπής», συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η τηλεόραση φέτος είναι αχταρμάς! Θεωρώ παθογένεια το…»