Κατερίνα Καινούργιου: Απάντησε στον Βαγγέλη Περρή – «Πάτε καλά; Από το μυαλό σας τα βγάζετε;»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: Απάντησε στον Βαγγέλη Περρή – «Πάτε καλά; Από το μυαλό σας τα βγάζετε;»

Κατερίνα Καινούργιου: Απάντησε στον Βαγγέλη Περρή – «Πάτε καλά; Από το μυαλό σας τα βγάζετε;»

Η παρουσιάστρια δεν αφήνει τέτοια ανυπόστατα θέματα να διαιωνίζονται και απάντησε κατευθείαν στις φήμες που διαδίδει ότι δεν περνά καλή περίοδο με τον Νίκο Κοκλώνη

Με τη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Νίκου Κοκλώνη καταπιάστηκαν στο «Πρωινό», με αφορμή το γεγονός ότι η Κατερίνα Καινούργιου δεν βρέθηκε στο World’s Excellence Gala 2023 το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Grand Hyatt Athens και παρουσίαζε ο Νίκος Κοκλώνης.

Στη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει κάνει αγαπημένη της συνήθεια να ασχολείται με τα του… οίκου των απέναντι και όχι με τα δικά της, αναζητώντας μόνιμα να αναδείξει κάποιο υποτιθέμενο πρόβλημα, με τον Βαγγέλη Περρή να είναι κυρίως εκείνος που παρουσιάζει τις φήμες και τα υποτιθέμενα ρεπορτάζ, αυτή τη φορά, επινόησε «κρίση» ανάμεσα στη σχέση της παρουσιάστριας και του Ceo της Barking Well αλλά και κολλητού της φίλου.

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά: «Η Κατερίνα Καινούργιου δεν νομίζω ότι διάγει την πιο ευτυχή περίοδο στις σχέσεις της με τον κύριο Κοκλώνη. Έχω μια τέτοια πληροφορία. Θα μου επιτρέψετε να κάνω και εγώ ρεπορτάζ, όπως κάνεις και εσύ. Δεν είναι στην καλύτερη φάση».

Με τον Γιώργο Λιάγκα ωστόσο να προσπαθεί να δικαιολογήσει την υποτιθέμενη «κρίση»: «Εντάξει τώρα οι πολύ φιλικές σχέσεις καμιά φορά έχουν τα πάνω και τα κάτω τους».

Η απάντηση της KatKen

Η Κατερίνα Καινούργιου, λίγο πριν κλείσει την εκπομπή της, πληροφορήθηκε για τα όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό» και φυσικά απάντησε με… χιούμορ.

«Έλεγε απέναντι ο Περρής ότι δεν διανύω καλή φάση με τον Κοκλώνη, έχουμε τσακωθεί. Με ρωτάνε όλοι στο Twitter. Λέω ναι έχουμε τσακωθεί γιατί συγκατοικούμε και τσακωνόμαστε για τα πλακάκια μπάνιου, ο ένας τα θέλει μπεζ, ο άλλος μπορντό. Μωρέ πάτε καλά μωρέ; Πάτε καλά; Από το μυαλό σας τα βγάζετε όλα; Τι με νοιάζει, δεν πάει να το έλεγε και ο τοίχος. Εγώ με τους φίλους μου δεν τσακώνομαι. Επαγγελματικά να διαφωνήσω μπορεί, αλλά με τους κολλητούς μου δεν τσακώνομαι ποτέ», απάντησε η KatKen.

Η παρουσιάστρια, εκτός από την εκπομπή της, απάντησε με παρόμοιο τρόπο και το X, όπου τη ρωτούσαν συνέχεια, αν ισχύουν αυτά που ειπώθηκαν.

Διαβάστε ακόμα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Θα μπει τελικά στο Fame Story;