Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο τόσο μεγαλύτερό μου»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο τόσο μεγαλύτερό μου»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο τόσο μεγαλύτερό μου»

Πώς σχολίασε τη σχέση Πλεύρη - Σιακαβάρα

Την άποψή της αναφορικά με τη σχέση της Τζόρτζια Σιακαβάρα και του Κωνσταντίνου Πλεύρη, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα».

«Τι να πω εγώ που δεν μου έχει στείλει τριαντάφυλλα κανείς. Όχι εντάξει μου έχει στείλει, μην είμαι αχάριστη», σχολίασε η παρουσιάστρια με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να της απαντά: «Σου έστειλαν και αρνήθηκες…».

«Δεν αρνήθηκα μωρέ, τι σημαίνει ότι κάθε φορά που μου στέλνουν θα πρέπει να βγαίνω ραντεβού; Οι δικές μου ευκαιρίες είναι χαμένες όλες», του απάντησε η παρουσιάστρια.

Για τη σχέση Σιακαβάρα – Πλεύρη, σχολία: «Τέτοια ευκαιρία δεν θα την ήθελα. Ο καθένας στη ζωή κάνει ό,τι θέλει, δικαίωμά του και η διαφορά ηλικίας και όλα, απλά εγώ δεν θα ήθελα να ήμουν με έναν άνθρωπο τόσο μεγαλύτερό μου. Με συγχωρείτε, δεν ξέρω αν θα πέσουν να με φάνε τώρα, οι ηθικολόγοι, αλλά με έναν άνθρωποι 50 χρόναι μεγαλύτερο, δεν θα μπορούσα εγώ παιδιά».

«Έλα τώρα,θα μιλήσουμε σοβαρά; Είναι φυσιολογικό τα 40 χρόνια διαφορά; Εγώ έχω το πρόβλημα; Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του, αλλά αυτό δεν είναι και πολύ φυσιολογικό. Ένας άντρας να επιλέξει έναν άντρα αυτό μου φαίνεται φυσιολογικό, ο καθένας κάνει τη σεξουαλική του επιλογή, αλλά τώρα ο οποιοσδήποτε να τα φτάχνει με τον άλλος με 40-50 χρόνια μεγαλύτερο, δεν φαίνεται φυσιολογικό σε εμένα», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.