Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχθηκα επίθεση στα social media επειδή στήριξα την Ελεονώρα Μελέτη»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχθηκα επίθεση στα social media επειδή στήριξα την Ελεονώρα Μελέτη»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχθηκα επίθεση στα social media επειδή στήριξα την Ελεονώρα Μελέτη»

«Δεν μπορώ την αδικία»

Διαδικτυακή επίθεση δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την στήριξή της προς την Ελεονώρα Μελέτη λόγω της αλλαγής ώρας του Mega Καλημέρα.

«Την Παρασκευή, πολύ αργά το απόγευμα, βγήκε ένα δελτίο τύπου από το κανάλι που λέει ότι η εκπομπή μειώνεται για 20 λεπτά. Να πω τώρα την άποψή μου, πολύ ωραία μίλησε το πρωί η Ελεονώρα. Τι να πει η κοπέλα; Είπε ότι στολίζανε. Κάποια άλλη παρουσιάστρια μπορεί να είχε και λίγα νεύρα με αυτό που της κάνανε. Το θεωρώ άκομψο από την πλευρά του καναλιού.

Το Mega δεν πηγαίνει καλά. Αντικειμενικά, ειδικά όλη η πρωινή του ζώνη. Η Ελεονώρα όμως, πηγαίνει καλύτερα από κάποιες άλλες εκπομπές. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τον λόγο που στοχοποιείται η συγκεκριμένη εκπομπή, ενώ υπάρχουν κι άλλες εκπομπές που δε σκίζουν», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή αυτά τα λεγόμενά της, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως έλαβε αρκετό hate στο διαδίκτυο τονίζοντας όμως ότι δεν μπορεί την αδικία.

«Δέχτηκα μια επίθεση στα social media γιατί στήριξα την Ελεονώρα Μελέτη. Δεν είναι προσωπική μου φίλη. Την εκτιμώ πολύ, αν τη δω έξω θα μιλήσουμε αλλά μέχρι εκεί.

Εγώ μίλησα για μια κατάφωρη αδικία για τη συγκεκριμένη εκπομπή και ήθελα να τη στηρίξω. Μου είπαν ότι υπονοώ άλλες εκπομπές, καμία εκπομπή δεν υπονοώ, ούτε φωτογραφίζω καμία άλλη παρουσιάστρια.

Μιλάω απλά με τα γεγονότα, είναι μια εκπομπή που κάνει πολύ καλή δουλειά και σε σχέση με άλλες εκπομπές του σταθμού είναι πιο πάνω, και δεν καταλαβαίνω γιατί την πληρώνει αυτή η εκπομπή. Δε μπορώ την αδικία».

Διαβάστε επίσης

Μικρούτσικος για Γαρδέλη: «Δεν μπήκε στο ψυχιατρείο, γιατί θεώρησε ότι τα έχει χαμένα αλλά…»